Британські вчені розповіли, як боротися із безсонням

0
-4
Британські вчені розповіли, як боротися із безсонням
Британські фахівці розповіли кілька способів, як найефективніше боротися з безсонням. Були проведені дослідження результати, якого опубліковані в науковому журналі, - пише sundaynews.

Справжня причина, по якій пропадає бажання спати ночами, до сих пір не вивчена. Є лише припущення, що безсоння спровоковане гормональними збоями, які часто виникають у жіночої статі або через навантаження на психіку. Вчені впевнені, що небажання спати ночами не проходить безслідно для організму людини.

Не кожна людина може нормально висипатися вночі. З цієї причини учені розробили кілька ефективних способів, які зможуть допомогти в максимально короткі терміни нормалізувати сон.

Метод, що допомагає заснути - це переглянути фільм з нехитрим сюжетом. Саме таке кіно допоможе розслабитися і позбутися від нервового напруження. Ще вчені перед сном рекомендують читати книги, цей процес для мозку виснажливий, втома і розслаблення настануть швидше.

Однак такі методи прийнятні для поодиноких випадків безсоння. Якщо проблеми носять постійний характер, слід негайно звертатися до фахівців.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні