--> Поповнили бюджет: волинські слідчі розкрили митних порушень на шість мільйонів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Поповнили бюджет: волинські слідчі розкрили митних порушень на шість мільйонів

0
3
Поповнили бюджет: волинські слідчі розкрили митних порушень на шість мільйонів
Волинські фіскали "заробили" для бюджету 6,6 мільйона гривень.

За результатами досудових розслідувань щодо порушень у митно-податковій сфері бюджету відшкодували понад 6,6 мільйона гривень збитків, - повідомляє прес-служба СУ ФР ГУ ДФС у Волинській області.

У 2016 році слідчі слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Волинській області розпочали 97 досудових розслідувань, з яких 73 внесено слідчими до ЄРДР вперше: Із загальної кількості досудових розслідувань 30 відсотків – це кримінальні провадження про тяжкі злочини економічно-фінансового характеру.

Важливо, що за результатами закінчених волинськими слідчими кримінальних проваджень щодо порушень у митно - податковій сфері бюджету відшкодовано понад 6.6 мільйона гривень завданих збитків. Для захисту інтересів держави слідчі СУ ФР ГУ ДФС в області наклали арешт на майно вартістю понад 4,8 мільйона гривень.

Як свідчить аналітика, найчастіше матеріали для початку досудових розслідувань збирали співробітники оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області. Зокрема, за їх матеріалами торік розпочали 44 досудові розслідування! 8 кримінальних проваджень розпочиналися в зв’язку із самостійним виявленням слідчими кримінального правопорушення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні