--> Луцьк чи Липини: Підгайці не можуть вибрати, з яким співпрацювати | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцьк чи Липини: Підгайці не можуть вибрати, з яким співпрацювати

5
-4
Луцьк чи Липини: Підгайці не можуть вибрати, з яким співпрацювати
У Підгайцях досі не можуть визначити, що краще: об’єднання з Липинами чи співпраця з Луцьком.

Зокрема сьогодні, 18 січня, в Підгайці приїхали депутати Липинської та Лищенської сільських рад на чолі з головами Богданом Гусаком та Віталієм Шкорупським, голова Луцької РДА Ігор Ярмольський та заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко. На збори запросили й жителів підгайцівської громади, - повідомляє ВолиньPost.

Так, голова Липинської сільської ради Богдан Гусак та голова Луцької РДА Ігор Ярмольський переконували людей, що необхідно об’єднуватися з Липинами. Мовляв, лише так громада зможе повноцінно розвиватися. В іншому ж випадку, переконували, Підгайці приєднають примусово, і не зрозуміло, чи буде мати громада сільської ради можливості для реалізації власних проектів та достойний бюджет.

Натомість голова Підгайцівської сільської ради Юрій Семенюк переконаний, що наразі поспішати з об’єднанням немає причин. Для початку треба спробувати реалізувати проекти, які передбачені договором про співпрацю з містом. Тим паче, що питання про об’єднання наразі гостро не стоїть. Хоча, в будь-якому разі він буде діяти лише так, як скаже громада.

«Я не хочу і в жодному разі не буду приймати рішення одноособово. Це має бути рішення громади. Як вона скаже, так і ми будемо діяти», - запевнив Юрій Семенюк.

А присутній на зустрічі заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко вкотре наголосив, що всі спекуляції на тему того, що у разі співпраці чи об’єднання з Луцьком у села заберуть землі – абсолютно безпідставні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це проблема Липин, а не Підгаєць- вже четверта громада не хоче з ними співпрацювати через незовсім чисті стосунки( відмовилися -Прилуцьке, Піддубці, Борохів і Підгайці...)
Відповісти
Все тому до в Липинах розуміють, що з Луцьком добра не буде і шукають з ким об'єднатись. А наш "господарник року 2015" і "виправдана надія 2016" профухає село і здасть його Григоренку і ко в обмін на гору обіцянок! Центр має бути в Підгайцях і виграємо ми, в Підгайцях! А які плюси від приєднання до Луцька?
Відповісти
Ці громади нікому не потрібні! Лишіть усе як є! Ці об'єдеання у громади - це крок в нікуди. Іншими словами, просте відмивання грошей! Уявіть скільки документації потрібно буде змінити, печаток, назв вулиць, шкіл і т.д. Розвинені країни уже починають від цього відмовлятися. Вони уже це пройшли. Мабуть, кожен повинен самостійно пройти свій шлях, щоб зрозуміти, що він не туди йде. І вислів про те, що на чужих помилках вчаться тут, як бачимо, недоречний.
Відповісти
Перезвоните мне пожалуйста 8 (495) 248-01-88 Антон.
Відповісти
Большинство из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают намного больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть новостных источников подает искаженную информацию, поэтому приходится перебирать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только проверенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/religiyni-svyata/pravoslavni-svyata-u-veresni-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/zarplata/zarplata-voennym-v-ukraine.html
https://sylnaukraina.com.ua/
https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/prognoz-pogody/pogoda-na-misyac-berezen-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/goroskop/tochnij-goroskop-kozerig-na-2017-rik-dlya-cholovika-ta-zhinki.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні