--> На новорічне оздоблення Луцька витратили майже півтора мільйона | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На новорічне оздоблення Луцька витратили майже півтора мільйона

1
-7
На новорічне оздоблення Луцька витратили майже півтора мільйона
Загальна сума, яку витратили на святкове оздоблення Луцька з нагоди новорічних та різдвяних свят – 1 344 188,25 грн.

Про це стало відомо із відповіді на інформаційний запит видання «Волинь24», за підписом першого заступника Луцького міського голови Тараса Яковлєва.

Кошти витрачали на ялинкові прикраси, нові гірлянди, особливою гордістю місцевої влади стала оновлена ілюмінація над головним проспектом міста та огорожа з різдвяними мотивами на Театральному майдані.

Для прикрашання ялинок у місті комунальне підприємство «Луцьксвітло» закупило в «Епіцентрі» 104 новорічні прикраси на суму 16 тис 92 грн. (в середньому виходить 155 грн за одну іграшку).

Окрім закупівлі новорічних іграшок, на святкове оформлення ялинок в різних мікрорайонах міста витратили іще 134 тис 895,46 тис грн. За ці гроші окрім трьох головних ялинок на Театральному майдані та ряду ялинок біля бібліотеки та пішохідного переходу, прикрасили ще шість «новорічних красунь». Зокрема, біля міськради, центрального корпусу СНУ на просп. Волі, на перехресті просп. Молоді і Відродження, біля дитячого містечка на просп. Молоді, на бульв. Дружби Народів, біля входу в центральний парк.

Також для оздоблення Театрального майдану до новорічних свят департамент житлово-комунального господарства міськради облаштував антивандальну огорожу, розмальовану різдвяними малюнками. Її спорудили із 40 щитів різних розмірів. Витрати – 94 тис 659,96 грн. Купували щити у тернопільського підприємства «Ялинка України».

Те, що було розміщене в межах цієї огорожі, за документацією називається «новорічним дитячим містечком». На його монтаж та на встановлення різдвяного вертепу в іншому кутку Театрального майдану пішло ще 29 тис 394,22 грн. Кошти освоїло комунальне підприємство «Луцькспецкомунтранс».

Із електронної новорічної «оздоби» місто придбало 13 світлових конструкцій на ялинку та дві світлові підвісні перетяжки у вигляді Луцького замку з «крильцями», які розмістили над просп. Волі. На це витратили 136 тис 554 грн. Закуповували в одеської фірми «Люм’єр Україна».

Та найбільше коштів пішло на папери та роботу «своїх». На проектно-кошторисній документації та роботах із реконструкції ілюмінації «Луцьксвітло» заробило майже мільйон: 932 тис 592,55 грн.


Передрук заборонений.
Теги: гроші, луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Придурки!!!!А де ще гроші відмиють!Влітку на Радянській дерева знищили!А взимку гірлянди закупили!Краще б онкохворим діткам або в Луцький дитбудинок гроші перерахували!!!На наступний рік знову закуплять!!!ідіоти....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні