--> Хто у Луцьку збиратиме сміття і прибиратиме сніг за 3,5 мільйони гривень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Хто у Луцьку збиратиме сміття і прибиратиме сніг за 3,5 мільйони гривень

1
-6
Хто у Луцьку збиратиме сміття і прибиратиме сніг за 3,5 мільйони гривень
Комунальне підприємство «Луцькспецкомунтранс» виграло два тендери на збирання розкиданого сміття та прибирання снігу, загальною вартістю 3,5 мільйони гривень.

Зокрема, «Луцькспецкомунтрансу» вдалось виграти тендер на прибирання розкиданого сміття, вартістю 700 тисяч гривень. Комунальне підприємство попросило за свої послуги 683 908 гривень, а його конкурент «М.Ж. К.» – 699 762 гривні.

Відтак, переможцем тендеру стало комунальне підприємство. За бюджетні гроші у 2017 році його працівники ліквідовуватимуть стихійні сміттєзвалища.

Також це підприємство вибороло право на прибирання снігу, адже воно погодилось надати ці послуги за 2 мільйони 781 тисячу гривень, а «Луцькавтодор-сервіс» – за 2 мільйони 799 тисяч гривень.

В коментарі «Волинь24» директор житлово-комунального господарства Луцької міської ради Юрій Крась пояснив, що йдеться не лише про прибирання снігу, а й про зимове утримання вулиць загалом, тобто прибирання зупинок, тротуарів тощо. Також, з його слів, якщо зима буде суворою, на утримання доріг можуть виділити більшу суму.

При цьому у мерії відхилили пропозицію «Луцькспецкомунтрансу» на збирання побутових відходів, адже спершу підприємство погодилось виконати ці роботи за 683 908 гривень, втім згодом підняло вартість до 999 981 гривні.

Зі слів Юрія Крася, або переможцем тендеру визнають ківерцівське міське виробниче управління житлово-комунального господарства (пропонує збирати побутові відходи за 999 991 тисячу гривень), або тендер проведуть ще раз.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікава різниця в цінах між переможцем та "переможеним" - змахує на договорняк....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні