--> У Луцьку затримали організованих злочинців. Активісти попереджають, що можуть «відмазати» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку затримали організованих злочинців. Активісти попереджають, що можуть «відмазати»

48
60
У Луцьку затримали організованих злочинців. Активісти попереджають, що можуть «відмазати»
У Луцьку діє організоване злочинне формування, що налічує кілька десятків чоловік, користується кількома автомобілями, діє злагоджено та професійно. Її члени проникають у квартири, будинки, офісні приміщення, магазини.

Про це на свой сторінці в ФБ повідомив самооборонівець Олександр Ніколайчук.

Учора банду знову впіймали на гарячому. Сьогодні у Луцькому міськрайонному суді їм обиратимуть запобіжний захід. Активіст закликав громадскість та голову обласної ради Ігоря Палицю втрутитися, щоб справу вчергове не закрили.

Наводимо допис без змін.

"У м. Луцьку діє організоване злочинне угрупування, мізками якого є Даур Марганія. Кримінальний злочинець, зек. З діяльністю цієї банди у місті пов'язано багато різних структур.


Є речі, які я просто знаю. Знав я і те, що спіймаю злочинців, які мали нахабство заподіяти мені шкоду. Усе, що маю, зароблено працею та частиною втраченого свого здоров'я. А це означає, що за посягання на мене чи моє, буде адекватна реакція і відповідь. Так, мені випала нагода долучитися до затримання бандитів "з полічним" після чергового проникнення у будинок в районі Львівської.

В атомобілі Фольксваген Гольф виявлено речі, які належать мені, даних осіб я бачив на камерах відеоспостереження на місці вчинення злочину щодо мене. Цікава й історія авто. Воно нещодавно затримувалося із цими ж фігурантами, вилучався амфітамін. Кілька місяців тому учасники банди стріляли по патрульних поліцейських у під'їзді на вул. Винниченка. Одного вберіг бронежилет, інший був поранений. Тоді злочинці залишили дане авто, у ньому було виявлено та вилучено засоби та знаряддя для відкривання замків та здійснення проникнень у приміщення. Також вилучалася зброя. Цього разу злочинці знову були озброєні. Авто їм вже двічі поверталося. Як так?

Щодо випадку стрілянини, вину і причетність даних осіб не вдалося довести за "недостатністю доказів". Інший затриманий, Пігалюк Вадим "Фатя", зараз знаходиться під слідством і перебуває на волі у зв'язку з тим, що за нього була внесена застава у 70000 гривень.

Захищає бандитів група адвокатів, за участі Миколи Сорокопуда, який вважається одним із найпотужніших по бандитських справах.

Вони не гребують нічим. У них потужні покровителі, про це й правоохоронці не соромляться говорити. Їм поки усе сходить з рук. Їх по всіх справах відмазують. Морганія дивиться у вічі слідчим і, сміючись, не під протокол каже: "Да, я брав. А ви доведіть".

Бандити є членами спортивного клубу змішаних єдиноборств "Воїн".

Палиця Ігоре Петровичу, звертаюся до Вас. Я впевнений, що Ви, як корінний волинянин, не можете бажати рідному краю зла. Я не буду мовчати, як то роблять мої побратими Чуріков Сергій та Климчук Богдан чи Рижков Сергій після побиття спортсменами, які на момент вчинення злочину були членами "Варти порядку", щоб, як вони кажуть, не нашкодити інтересам слідства, бо їм таку думку нав'язали у поліції. Я знаю, щоб був результат, має бути максимальний суспільний розголос. І я то робитиму. Я звертаюся зараз до Вас, як до голови Волинської обласної ради. Я певен, що Ви маєте вплив на різноманітні структури для припинення цих подій.

Констанкевич Ірина, Товстенюк Олександр, Тиводар Олександр, Волянюк Олександр, я прошу вас донести моє публічне звернення до Ігоря Петровича.

Я з Луцька нікуди не збираюся. І я не боюся говорити. Відстоюючи своє, намагаюся зробити оточуючий мене світ безпечнішим, кращим. Я точно знаю, що бандитам місце в тюрмі, а не у спортклубі чи у громадському формуванні.

Окрема мова про діяльність Луцького відділу поліції та прокуратури м. Луцька. Злочин щодо мене вчинено 23. 12.2016, справу внесено до ЄРДР. Мене і досі не викликали і не допитали у якості потерпілого. Справа спускається на гальмах. Слідча Сонюк Інна Олександрівна. Натомість процесуальний керівник по розслідування з прокуратури Балаш Наталя Миколаївна, не дочекавшись дій слідчої, викликала мене 10.01.2017 для дачі показів. Сьогодні мене повідомили, що прокурор відмовляється об'єднати справи в одне провадження. Чому? Бо сума застави за вихід злочинців на волю до суду над ними сягне більше півмільйона гривень. Видно, якісь потусторонні сили вже працюють.

Завтра, 16.01.2017, у Луцькому міськрайонному суді, злочинцям обиратимуть запобіжний захід. Щоб не трапилося так, як завжди, я прошу всіх тих, кого пограбували, хто не готовий миритися із організованими бандами у Луцьку, хто не хоче бути наступним причетним до чергових злочинів (уже щодо вас), і хто бажає безпеки місту прийти у суд, щоб судді глянути у вічі. Відстояти справедливе рішення. Ще час та прізвище судді не відомо. Буду знати лише зранку. Але засідання точно має відбутися завтра".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
60

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чув за цю бригаду, дійсно луплять все підряд і в нагляк. Давно бардак цей припинити треба, копи і прокуратура, не дайте на себе наплювати.
Відповісти
Перейшов Даур комусь дорогу ....тепер ципляють аби вципипти і самі не знають за що вципитись!!Осли!!!
Відповісти
Щоб в черговий раз гроші не купляли закон піднімати громадськість і відстоювати закон.
Відповісти
От людішки жалко вас...вам що не напиши ви всьому вірите і як стадо буде іти проти тих за кого скажуть!
Я завтра в новинах напишу що цей активіст причетний до якогось криміналу Ви всі потім на нього з вилами підете...??? Не бачили очі не вірте вухам!!!
Нехай Бог благословить!!!
Відповісти
Хай Бог благословить, щоб такі особи сиділи там, де належить, а не розгулювали на волі.
Взагалі не розумію, навіщо під заставу відпускати на волю небезпечних для суспільства людей? і відпускають то ж найнебезпечніших, бо вони мають фінансову можливість заплатити такі суми, які для звичайної людини нереальні. Ну а для бандюків це копійки, це їх нічому не навчить. На жаль.
Відповісти
А Вам скільки заплатили таке написати? Шо ви "вішаєте" на людей всі не розкриті справи ... у вас стався злочин 23.12...Ви так стверджуєте а цікаво як цей хлопчина міг його вчинити коли він сидів в цей час в СІЗО??? Бог вам суддя!
Відповісти
Дивно!!!! Чому Ніколайчук звертається до Палиці, Констанкевич???? Чому він не звертається до свого дружба на Лапіна?????? Чи може щось пішло не так?????
Відповісти
Дивна річ звертатись до бандита за захистом від банди.Бувший браток ніколи не піде проти своїх колег. і взагалі вин у Швейцарії і плював на Волинь.
Відповісти
Великий користувач фейсбука Ніколайчук! Машина моя!!! І ні в якій стрілянині вона не брала участі!!!! !Вироки виносить суд.І дійсно, а чому не звертаєтесь до Лапіна?
Відповісти
Вже чмо климчук язик в дупу засунув і ходить як обісраний, і тебе це чекає, активіст-ананіст
Відповісти
Я вчився з вашим сином ще в школі. Він вже тоді був закінченим покидьком. Таким не місце між нормальними людьми.
Відповісти
А ти честь і совість нашої держави.Так напиши своє ім*я!!!!!!!!!!
Відповісти
Ніколайчук, адвокат Сорокопуд - законний чоловік Ірини Констанкевич. Крім бандитів як до адвоката до нього ніхто не звертається. Цей пі.... заробляє на них гроші собі і своїй дружині, яка пообіцяла в Раді ощасливити Україну. Пі.... вони обоє, тільки жіночого і чоловічого роду.
Відповісти
Ганьба ВОЇН!!!! ЦЕ ВСЕ покриває Міша Смолко, за грати козла!!!
Відповісти
Ви неправі на рахунок Воїна....я тренер цього клубу...судити по наклейці неможна...ця наклейка видавалась три рокі тому людині яка вже давно загинула....
Відповісти
та очистити волинь від ціх грузинськіх вилупків
Відповісти
А де ж ваше ім*я безіменний виродок???????
Відповісти
Потрібно цій справі надати найбільшого розголосу. Зверніться на відомі телеканали 1+1 чи іств, стб. Спробуйте ще таким способом добитися правди.
Відповісти
Перш ніж писати та звинувачувати спортивний клуб Воїн прийдіть і подивіться в спортивний зал хто там займається а там діти
Відповісти
грьобані чурки вже дістали, валіть до себе в свій чуркістан і там грабуйте своїх родичів мавпоподібних
Відповісти
Мив себе дома!!!!!!!!!!!
Відповісти
ви як ті цигани, кругом дім. в чечню в гори - там ваш дім, кіз доїть, а не людей.. скоро будете перебіжками додому ходити, шоб де часом не хлопнули ззаду...
Відповісти
вчи історію, недоумок! чечени, цигани, і грузини-не мають нічого спільного.а ти бачу обізнаний стосовно "хлонути ззаду". ну не переживай пііііі відразу видно,не один ти спалився,
Відповісти
сьодні ти марганія глазанія, а завтра гноєнія разложенія
Відповісти
В себе вдома чи де б то не було, своїм не пакостять, чужого не беруть, в чужий дім не лізуть!
Відповісти
Задовбали ліберали із своїм бардаком. Поліції більше прав, жорсткий КПК для таких уродів, скасування принципу не більше більшого і давати як в США по 2-3 довічних.
Відповісти
Я тренер спортивного клубу Воїн...замітьте я пишу свою фамілію...а не під псевдонімом коментую....в мене займається до 45 -ти дітей різного віку...спортсмени виступають по різним видим єдиноборств...основний вид спорту самбо бойове , самбо та мма.в нас є призери світу та європи також чемпіони та призери України....прошу прихотьте та займайтесь ММА.....а звинувачувати Воїн побачівши наклейку так неможна....а дякуючі президенту клубу Воїн Смоці М.М ми маємо можливість приймати участь у всіх змаганнях ......і кажіть мені звинувачення в очі або хочаб цікавтесь в мене за клуб перш ніж писати
Відповісти
в клубі дітей тренуєте, а по-за клубом бандюків.. лоні но ж, що якшо до вас прийдеш то в клубі "чисто" буде... лише наївний певно не знає схеми, як тренуються бандюки
Відповісти
*логічно ж
Відповісти
Повністю підтримую тренера Андрія Зінчука і клуб "Воїн".Вважаю попередні негативні висловлювання щодо клубу упередженними .Про клуб знаю не з чуток -у мене діти займаються в цьому клубі .До речі і наклейка на фото з логотипом клубу іншого формату ,ніж та яка використовується клубом.Сам маю наклейку з логотипом спортивного клубу "Воїн" і вона іншого зразку.
Відповісти
А чим займається підрозділ так званих добровольців "БУГ" того ж Лапіна ? Де то в яких лісах вони кришують видобування бурштину? ТО цього активаісти Самооборони не бачать! А скільки активіст Самооборони, який в транспортному відділ працює за вихід маршруток на рейс ? Від 25 тис. грн. Бля...то цього Самооборона не бачить. Лапінські гниди.

п.с. Поліція молодці що спрацювали і затримали цих памороків які робили нальоти. Тепер побчаис яка в нас судова система. Чи випустять їх чи посадять
Відповісти
В таких виродків і потомство підростає на зміну їм !!!
Відповісти
Брєд сивої кобили а не новини!!!
Нічого не доказано а ви на людей весь бруд льєте!
Відповісти
Ви геть вдарились? затримано злочинців, які втікали, в машині виявили накрадене майно та лєву зброю.
Криша прикриває це злочинне організоване лайно. Але тепер морди покидьків знають.
Справедливістт має взяти гору у будь якому випадку.
Відповісти
Дивіться щоб завтра вам в дім не підкинули чуже награбованне ...от всім скажуть що це ви вкрали і все ...всі вірять...
Відповісти
ну я би точно втікати не почав)
а тут, втікали, а коли за сраку цапнули, то "падкінулі".
Відповісти
А особисто ви бачили що вони втікали?!
Нііі??? Тоді не розпускайте слухи!!!
Відповісти
йомайо, яка різниця, втікали чи ні?))) ви смішні)))
це злочинці, які вже вчинили злочин, і не один!
Відповісти
Шановний активіст пише що по камерам бачив що це саме ці злочинці його обікрали...ЯК ЦЕ МОЖЛИВО КОЛИ НА ТОЙ ПЕРІОД ХЛОПЕЦЬ В СІЗО СИДІВ???
От і пускаєте слухи а людям тільки Напиши і всьому вірять...стадо по іншому не скажеш
Відповісти
організован група. слово група, як-би намікає, що там декілька осіб.
Один в СІЗО сидить, а інші "заробляють", щоб відмазати.
Відповісти
Я би точно не втікав.
А тут - втікали, а коли за дупу цапнули, то "падкінулі".
Відповісти
Декілька моментів:
1. Хтось правильно підмітив, ще нічого не доведено, а уже звинувачують без суда. Новини не мають виливати власні емоції, вони мають констатувати факти, тому дуже погано, що такі статті допускаються. Мають бути факти, а не емоції
2. Люди ладні з`їсти тих про кого написано. Так як і сторонники тих, про кого написано. Не потрібно таких реакцій, потрібно діяти якщо можете, або ж спостерігати. Будьте мудрими, така реакція не вигідна ані одним, ані іншим.
3. Якщо ж Ви себе відчуваєте (будь який читач) в Україні себе як вддома, то не відповідайте грубістю своїм "співмешканцям по будинку". Зараз такі часи, що є побратими які навчені воювати, і можуть "вигнати з хати" за неповагу.
4. Якщо людина порушила закон, вона має відповідати по всій строгості даного закону. Не по всій строгості натовпу чи тих, проти кого було вчинено злочинні дії, а по всій строгості закону. Тільки так виникне ПРАВОСУДДЯ. А по іншому, це беззупинне зло. Причому, державні органи теж його не мають допускати, а судити по всій строгості за скоїне, а не відпускати чи оправдовувати.

Будьте розсудливі, не ведіться на чиїсь емоції, бо в інакшому випадку Вашими мізками думають ті журналісти та коментатори-провокатори.
В мене все.
Відповісти
Дуже адекватно,розумно,зважено І головне ЗАКОННО!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Ніколайчук обіцяв публічно вибачитися перед цими хлопцями ...так як вони не є членами спортивного клубу змішаних єдиноборств "Воїн" тому просимо ВИБАЧАЙСЯ за написане в їхню сторону!
Відповісти
Поліція спрацювала чітко. Активісти сліпі. А всім іншим так подобається. Браво
Відповісти
В числі цієї банди є така собі "біла конячка"-Костя Турук 22 роки,який зливає помешкання,які згодом пограбовані!Будьте обережними ,батьки -цікавтесь з ким спілкуються Ваші діти!!!А ще гнати чорнодупих в ту дупу,з якої "панаєхалі"
Відповісти
Ще один знаток!!!!Чесний і гідний!!!Тобі нічого не дісталось?)))
Відповісти
Ну,хто-про що)))А тобі таке прийшло в голову відразу))))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні