--> На кордоні з Волинню знайшли нелегальний склад сільськогосподарської техніки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На кордоні з Волинню знайшли нелегальний склад сільськогосподарської техніки

0
1
На кордоні з Волинню знайшли нелегальний склад сільськогосподарської техніки
Біля кордону з Волинню виявлено цілий склад викрадених у країнах ЄС тракторів та іншої сільгосптехніки.

Чергова спільна акція співробітників Надбужанського відділу Прикордонної варти РП у Хемлі і Кримінальної поліції Любліна принесла черговий «улов». Як повідомляє прес-служба ДВПВРП, на території однієї з приватних фірм біля с. Янув, що спеціалізується на продажу сільгосптехніки, виявлено 3 трактори та кілька інших механізмів для обробітку полів.

Дослідження реєстраційних знаків основних агрегатів засвідчило, що всі вони раніше були викрадені в країнах Євросоюзу та готувалися до незаконного переправлення через МАПП «Дорогуск-Ягодин» в Україну.

Займався нелегальним промислом 29-річний місцевий житель, в якого заарештовано техніки на суму понад 40 тис. злотих. Наразі він дає свідчення, кому саме в Україні збував чужу власність.

«З початку листопада, коли прикордонники та поліція почали діяти спільно, в Люблінському воєводстві уже затримано 10 тракторів і велику кількість машин для сільгоспробіт на суму понад 4 млн польських злотих», – деталізують у Надбужанському відділі Прикордонної варти.

Заходи проводилися на виконання спеціальної постанови Прокуратури м. Грубєшув.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні