Працівники луцького притулку відмовилися ловити агресивного пса, бо у них вихідний

5
-4
Працівники луцького притулку відмовилися ловити агресивного пса, бо у них вихідний
У Луцьку уже дві доби гуляють дві великі собаки, одна з яких нападає на людей та домашніх улюбленців.

Про це у Фейсбуці написала Оля Валянік.

«На вулиці Бенделіані, що на ДПЗ розгулюють дві великі собаки - алабай та голден ретрівер.Алабай агресивний, накинувся на двох людей, покусав собак, що мешкають на вулиці та деяких домашніх, яких господарі вивели на вулицю. Вчора алабай напав на моїх лабрадорів. Зранку покусав мого сусіда.», - написала дівчина.

Вона зазначила, що звернулася у КП «Ласка»:

«Пан Онофрійчук запевнив мене, що виклик записав ще вчора. За його словами, в ловців сьогодні вихідний і ніхто не приїде. На усі аргементи щодо маленьких дітей та безпомічних людей він не реагував. У них вихідний».

Вона розповіла, що це уже не перший випадок такого відношення до роботи:

«Так от хочу запитати Богдану Новарчук, як відповідальну за такі ситуації. Міняти там у себе нічого не збираєтеся? Чи основне ваше завдання забори будувати? Тільки не треба розповідати про "прийдіть подивіться як нам важко, тяжко", "спробуйте самі", "це одиничний випадок" і т д. Є обов'язки - їх потрібно виконувати».
Теги: кп ласка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хочемо повідомити, що КП "Ласка" виїздили на вказаний у статті виклик.
Відповісти
головне що ласка гроші отримала
Відповісти
Минулого року у жовтні працівники ласки пропонували вагітні жінці зловити скаженого собаку на ДПЗ бо вони ніяк не могли справитись,
Відповісти
та Дана транш від міськради отримала, і поїхала на теплі курорти з турком чікатися та тринькати наші гроші. а ви тут самі собак ловіть
Відповісти
Люди НЕ ЗОБОВ'ЯЗАНІ працювати у вихідний день. Тож хай пані не каже дурню про "Є обов'язки - їх потрібно виконувати". Обов'язок - це працювати У РОБОЧИЙ ЧАС, все решта - лише добра воля.... Якщо лучани хочуть, щоб на них цілодобово реагували, будь ласка, добивайтеся, щоб був такий штат, щоб можна було організувати цілодобове чергування, і тоді всі ваші забаганки будуть виконуватись цілодобово. Але на це потрібні КОШТИ, і чималі, що нерентабельно, з огляду на те, що алабай може трапитися раз на пару місяців.... А якщо в людей ВИХІДНИЙ, то НІХТО НЕ МАЄ ПРАВА його ПСУВАТИ, бо от такі "розумні" панянки жодним чином зіпсований вихідний не відшкодують і втрачений час НЕ ПОВЕРНУТЬ. З якого дива ловець, який нарешті в свій ЗАКОННИЙ вихідний відпочиває має всі кидати і займатися відловом? В нього зовсім інші плани, на які він має КОНСТИТУЦІЙНЕ право. Тому не треба закидати людям, що вони МАЮТЬ НАГЛІСТЬ ВІДПОЧИВАТИ У ВИХІДНИЙ. Досить вже порушувати закони!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні