Україна зробила чергову партію танків «Оплот» для Таїланду

3
-16
Україна зробила чергову партію танків «Оплот» для Таїланду
Передача п'ятої партії танків "Оплот" за контрактом з Таїландом розпочнеться з наступного тижня.

Про це повідомила прес-служба держкомпанії "Укрспецекспорт", яка входить до складу держконцерну "Укроборонпром" і є основним експортером всіх видів озброєнь і військової техніки в Україні, - пише УНІАН.

"Робота тайської делегації з прийому нової партії БМ "Оплот" розпочнеться з понеділка. Також замовники оглянуть інші танки, виробництво яких перебуває на різних стадіях готовності", - повідомили представники підприємства.

Як повідомляв УНІАН, раніше, 3 січня, у ЗМІ з'явилася інформація про рішення військового керівництва Таїланду достроково розірвати контракт на поставку танків "Оплот" у зв'язку з тим, що на даний момент замовник отримав лише 20 танків із 49, а термін контракту закінчується в жовтні 2017 року. Згідно з опублікованою інформацією, замість українських "Оплотів" Таїланд має намір закупити 28 китайських танків VT-4. При цьому представники Харківського заводу ім. Малишева, що здійснює виробництво "Оплотів", спростували цю інформацію і заявили про підготовку до відвантаження чергової партії танків.

Контракт з Таїландом на поставку 49 танків "Оплот" було підписано у 2011 році, загальна вартість - близько 250 млн дол.

Керівництво "Укроборонпрому" неодноразово заявляло про складність виробництва танків "Оплот" і залучило для виробництва приватні підприємства.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-16

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Роблять для всіх але не для себе ,в краііні війна а вони розпродують озброєння.За таке судити треба
Відповісти
Друзья, я последние несколько лет от слова совсем не смотрю ТВ!!! И считаю его Злом, так как вся информация подается так как нужно руководству страны. А мы это кушаем.
В последнее время все больше смотрю Youtube и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые новостные сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отсеивайте лишние, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную статью, которая касается каждого из нас:
https://myukraina.com.ua/novosti/krasivye-daty-dlya-svadby-v-2017-godu.html
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится искать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только проверенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/kalendar-svyat-u-zhovtni-na-2017-rik-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/kalendar-velikogo-postu-v-2017-roci.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/vixidni-dni-u-travni-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/yakim-bude-berezen-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/misyachnij-kalendar-na-2017-rik-z-fazami-misyacya.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні