Луцьк отримав бюджет на 2017 рік

0
-4
 Луцьк отримав бюджет на 2017 рік
У Луцькраді депутати ухвалили міський бюджет на 2017 рік.

Про це стало відомо 12 січня під час сесії Луцької міської ради.

Громадські слухання, три засідання бюджетної комісії, обговорення на погоджувальній раді та сесії передували ухваленню міської казни на 2017 рік. Врешті-решт бюджет ухвалили майже о першій годині дня 12 січня.

Передбачається, що цьогоріч місто отримає 1 мільярд 859 мільйонів гривень доходів. Найбільша частка доходів (більше 60%) припадає на податок з доходів фізичних осіб, далі слідують плата за землю, єдиний податок від суб’єктів господарювання, акцизні збори, податок на нерухоме майно.

Серед видатків, то найбільше їх буде у сфері оплати праці бюджетників. На це витратять більше 700 мільйонів гривень, на ремонт доріг – 13 мільйонів, утримання професійно-технічних закладів – майже 72 мільйони гривень.

Також цьогоріч у міському бюджеті з’явились статті витрат, які раніше були у державній казні. Зокрема, це оплата комунальних послуг та енергоносіїв у школах (28 мільйонів гривень), утримання обслуговуючого персоналу шкіл (64 мільйони гривень), інші видатки з утримання шкіл (8 мільйонів гривень), харчування пільгової категорії дітей (більше 8 мільйонів гривень), оплата комунальних послуг та енергоносіїв закладів охорони здоров’я (15 мільйонів гривень).

В бюджеті розвитку на 2017 рік залишається трохи більше 10 мільйонів гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні