Особлива музика: у Луцьку виступив КОЛЯДА КВАРТЕТ

0
-1
Особлива музика: у Луцьку виступив КОЛЯДА КВАРТЕТ
У Луцьку презентували джазову програму від "Коляда квартет".

Столичні гості дивували лучан особливою музикою: 11 січня у Палаці культури міста Луцька відбувся концерт "Коляда квартет feat Настя Друзюк".

Захід організувало мистецьке об’єднання «стендаЛь».

Лідер гурту "Коляда квартет" - Роман Коляда. Унікальний піаніст, імпровізатор, поет. А крім того, диякон одного з київських храмів УПЦ КП, відомий журналіст, директор радіо "Промінь", телеведучий.

Компанію автору музики, а він зайняв місце за фортепіано, склали Настя Друзюк (вокал), Віктор Соломін (домра, акордеон), Владислав Чухліб (бас-гітара), Роман Яковчук (ударні).

У програмі була авторська музика в аранжуванні Віктора Соломіна, джазові композиції, фантазії на теми Й.С.Баха, А.П’яццоли, Д.Гіллеспі, П.Дезмонда, Р.Коляди, В.Соломіна та українських народних пісень.

Колектив привіз до Луцька нову джазову програму. Роман Коляда, до речі, виступає у місті не вперше. Послухати Коляду та його друзів прийшло чимало лучан.

Музиканти не розчарували. Неспроста у короткому слові, що передувало концерту Роман Коляда нагадав фразу, якою часто характеризують їхню музику: "Слухати її - наче пити чай зі свіжою м'ятою".

На годину-другу поринули в надзвичайну чуттєво-романтичну атмосферу, яка так пасує до холодної зими за вікном.
Роман Коляда
Роман Коляда
Концерт у Палаці культури Луцька
Концерт у Палаці культури Луцька
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні