--> Утосівці «наколядували» у луцького мера 200 тисяч | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Утосівці «наколядували» у луцького мера 200 тисяч

1
3
Утосівці «наколядували» у луцького мера 200 тисяч
Луцький міський голова Микола Романюк виділив 200 тисяч гривень представникам організації УТОСу, які саме привітали мерію з Різдвом.

Поколядувати у міськраду незрячі прийшли вранці 11 січня,- повідомляє Волинський інформаційний портал.

Хор луцької міської організації УТОСу «Лісова пісня» підготував цілий виступ з колядками, віршами та побажаннями. Як годиться, спочатку колядники запитали дозволу на віншування у градоначальника Луцька Миколи Романюка.

Він же дозволив колядувати, тож працівники міськради, заступники міського голови та депутати зібралися, аби послухати побажання та піснеспіви.

Розпочали виступ із відомої колядки «Добрий вечір тобі». На завершення ж, як годиться, Микола Романюк подякував колядникам за віншування та коляду щирим словом та гостинцями: 200 тисяч гривень на розробку проектно-кошторисної документації для центру реабілітації учасників бойових дій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це не його гроші а наші
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні