--> Луцькі поліцейські затримали знахабнілого крадія | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцькі поліцейські затримали знахабнілого крадія

2
10
Луцькі поліцейські затримали знахабнілого крадія
Чоловік попросив поліцейських затримати крадія, якого сам "вирахував".

Про це повідомляє Патрульна поліція Луцька на своїй сторінці в ФБ.

Молодий чоловік зупинив екіпаж патрульної поліції та розказав, що нещодавно на одному з інтернет-аукціонів він побачив оголошення про продаж фотоапарату, який у нього вкрали. Він відразу сконтактував з продавцем та домовився про зустріч, ніби для того, щоб купити цей фотоапарат.

"Зустріч мала відбутися на другому поверсі торгового центру, і чоловік-власник фотоапарату попросив патрульних допомогти йому затримати зловмисника. Поки заявник відволікав увагу підозрюваного, патрульні непомітно наблизилися та перекрили зловмиснику шляхи відступу, та відразу затримали його", - інформують поліцейські.

Заявника та підозрюваного доставили у Луцький відділок поліції для з’ясування обставин справи.

"Цей випадок чудово ілюструє, як воля небайдужого та активного громадянина допомогла правоохоронцям спіймати зловмисника, який, очевидно, був впевнений у своїй безкарності", - йдеться у повідомленні.

Поліція закликає громадян проявляти активну життєву позицію та повідомляти про усі правопорушення, свідками яких вони стають, а також, по можливості, вживати заходів до їх припинення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
я рада, що власник повернув свій фотоапарат, а на рахунок "нашої доблесної поліції" стає смішно, що вони взагалі можуть робити, крім того, що їздити на службових авто без толку як перелякані зайці, а статтю назвали пафосно - поліцейські затримали... пишіть правду: немає сенсу надіятись на поліцію, а злодіїв шукайте самі!
Відповісти
100% САМ НА ВЛАСНОМУ ДОСВЫДЫ ПЕРЕКОНАВСЯ ... ЯК БУЛИ ТУНЫЯДЦЯМИ ТАК І ЛИШИЛИСЬ...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні