Засновник житлово-будівельного комплексу роз'їжджав п'яним по Луцьку

4
10
Засновник житлово-будівельного комплексу роз'їжджав п'яним по Луцьку
Луцькі поліцейські затримали п'яного водія, який виявився засновником житлово-будівельного кооперативу.

У ніч на середу, 4 січня близько 4:30, на вулиці Рівненській патрульні помітили автомобіль Додж, про який повідомляли, що водій може знаходитись в стані алкогольного сп'яніння.

Полісмени почали переслідувати автівку від повороту на проспекті Відродження по Рівненській в напрямку виїзду з міста. Водій зупинився лише на заправці біля "Модерн-Експо". При проходженні алкотестера він "надув" 0,95 проміле (при нормі 0,2 проміле) і був доправлений у Луцький відділ поліції для складання протоколу. П'яний водій відмовився від його підписання і стверджував, що не пив.

Водієм виявився Сергій Кухарук, який згідно інформації Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України є серед засновників двох проектів будівельної компанії "Маневичіагробуд", а саме - житлово-комунального кооперативу "Австрійський-Волинь" та "Європейський-Волинь".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
фуфуфу жесть
Відповісти
Та ж ці з Маневичагробуд землі під ногами не чують!Афери крутять. А хами які?!Он з ними скільки партнерів судитись мали,бо по рахункам не платять ще й бикують!
Відповісти
Нормальна компанія. Мав справу, купив квартиру. Не всім догодиш.
Відповісти
На таксі дешевше.Але ж як і на будівництві рішив з^економити.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні