З найперспективніших боксерів - двоє українців

0
-3
З найперспективніших боксерів - двоє українців
Українські боксери Олександр Гвоздик (12-0, 10 КО) та Іван Голуб (13-0, 11 КО) потрапили до п'ятірки найперспективніших боксерів за версією авторитетного телеканалу ESPN, повідомляє УНН.

О.Гвоздик розмістився на 2-му місці в даному списку. За підсумками минулого року бронзовий призер Олімпійських ігор в Лондоні-2012 одержав чотири дострокові перемоги над Майком Снайдером, Наджибом Мохаммеді, Айзеком Чілембою та Томмі Карпенскі, що дозволило нашому співвітчизнику увійти в топ-10 рейтингів WBO, WBC, IBF.

Інший українець І.Голуб також став автором чотирьох перемог в 2016 році та замкнув топ-5 найперспективніших боксерів світу.

Додамо, що перше місце в рейтингу посів 21-річний американець Еріксон Лубін (17 перемог і жодної поразки), котрий виступає в першій середній ваговій категорії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні