Вбиральню в центрі Луцька хочуть відремонтувати за кошти бюджету

0
2
Вбиральню в центрі Луцька хочуть відремонтувати за кошти бюджету
Депутати вирішили розірвати договір з орендарем громадської вбиральні у центрі Луцька та відремонтувати її коштом міського бюджету.

Про це стало відомо 28 грудня під час сесії Луцької міської ради.

Після нетривалих обговорень обранці громади підтримали пропозицію депутата Ігоря Поліщука про розірвання договору з орендарем громадської вбиральні, передачу її в комунальну власність та ремонт за кошти міської казни.

«Я пропоную зробити ремонт за кошти бюджету і позбутись ганьби в центрі міста, зробити нормальну громадську вбиральню», - наголосив Ігор Поліщук.

Натомість представник підприємця Романа Патлашинського Антон Самчук зазначив, що ця пропозиція недоцільна, мовляв на ремонт вбиральні потрібно близько двох мільйонів гривень і невідомо, чи ці кошти є в міському бюджеті.

Він запропонував вважати цю пропозицію «суворим попередженням» орендарю, однак не розривати з ним договору.

Натомість депутат Павло Данильчук зауважив, що підприємець навряд чи хотів лише утримувати вбиральню. З його слів, у планах орендаря – будівництво торгового центру у самому центрі міста, тож договір з Романом Патлашинським потрібно розірвати.

Врешті, 24 депутати підтримали пропозицію Ігоря Поліщука.
Зауважимо, що проект реконструкції вбиральні і будівництва на її місці виставкового центру неодноразово розглядали та погоджували у стінах мерії. Зокрема, свого часу орендар затвердив містобудівні умови.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні