Заплив Гузя-Палиці та лузер Гунчик: на Волині підбили політичні підсумки

14
-1
Заплив Гузя-Палиці та лузер Гунчик: на Волині підбили політичні підсумки
На Волині підбили політичні підсумки 2016 року.

Опитавши три десятки експертів, Центр політичного аналізу та виборчого консалтингу запропонував свій варіант головних подій та найефективніших політиків року.

Так, найуспішнішим політиком назвали Ігоря Палицю. До речі, минулого року він теж отримав таке визнання. Аргументами вказали зростання впливу, зокрема, в регіонах.

На другому місці з незначним відривом - народний депутат Ігор Гузь, який на думку експертів у перспективі має всі шанси стати політиком всеукраїнського рівня.

Політик-невдаха, на думку експертів – Володимир Гунчик. У першу чергу – через пониження рейтингу політичної сили, яку він представляє, а також – відсутність команди, стратегії розвитку регіону та діалогу з політичною та бізнесовою елітою.

Політиком-несподіванкою вважають Ірину Констанкевич. Попри те, що жінка не перший рік в політиці, проте статус народного депутата став визначальним. На другому місці – депутат обласної ради Михайло Імберовський, якого назвали основним рупором волинської опозиції.

Кращою командою визначили "УКРОП", а найпровальнішою – "Батьківщину" (насамперед, через внутрішні конфлікти).

«Загалом рік був спокійнішим, ніж попередній. Не було серйозних потрясіть. Але були внутрішні інтриги, які і сформували політичну ситуацію», - зауважив голова ЦПАВКу Михайло Наход.

Серед головних подій, які сформували політичний клімат на Волині – вибори в об'єднаних грмадах, які стали центральною подією в житті громад, вибори у 23 виборчому окрузі до парламенту, а також – славнозвісний спільний заплив Ігоря Гузя та Ігоря Палиці, як в прямому, так і символічному значенні.

Крім того, експерти окремо оцінювали роботу керівників виконавчої і представницької влади регіону.

Володимир Гунчик як голова облдержадмінісьрації від більшості експертів отримав оцінку «задовільно», а Ігор Палиця як голова областної ради – отримав неоднозначні оцінки: «добре» від 25%, та по 30% поставили оцінку «задовільно» і «незадовільно».

Подальшу конкурецію у тандемі Гунчик-Палиця назвали однією із тенденцій, які збережуться на наступний рік. Сподіватися на відставку Гунчика експерти не радять, проте прогнозують зростання впливу Палиці.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Замовна статейка. Сміх та й годі. Яка то команда Кропу??? Де там команда Товстенюк-рубльов, пара невдах. Перше два слова вкупі не зв`яже, а друге завгосп облради ото команда
Відповісти
То вже боти з адміністрації Головачук і Козюпи зашевелилися. Поразка на усіх фронтах для цих нездар - рейтинг пороха.
Відповісти
Боти не боти але "О" це цілковитий бОтан! :)))
Відповісти
Та Находо-Шелеповська "кантора" на хліб перед святами зароБляє, давно їх чути не було, а сайти різне лайно публікують! :)))
Відповісти
Не є прихильником ні укропу, ні палиці, але треба дивитись правді в очі - він має найбільший вплив. І буде його примножувати. На жаль, але правда
Відповісти
Вплив на кого і хто його множить
Відповісти
"вплив"? Підкуп і шантаж?! Ну -ну... Не дивно, що з такими міркуваннми Україна у такій ду...і! :(
Відповісти
Реальний стан справ. Гунчик - совковий голова колгоспу із шавками. Непрофесійність його замів і повна відсутність стратегії розвитку і масштабність роботи команди Палиці-Товстенюка - запорука такої ситуації.
Відповісти
Гунчик на відміну від Палиці з охороною в туалет ср*ти не ходить. То хто там невдаха...
Відповісти
оце команда в Гунчика: замість хоч щось робити слідкують коли шеф с*ати ходить))) от звідки такі успіхи в роботі адміністрації. ще й за опонентами слідкують для боса.....хахаххаха
Відповісти
Консалтинг з АНАЛізом - візьміть піражок - відробили! :)))))))))))))))))
Відповісти
амбітний і пихатий гунчик. йому б керувати бабами, а не областю...
Відповісти
О як боти УКРОПу клацають під керівництвом Курилюка, пропагандиста ригів! Рівних і не знайдеш :)
Відповісти
Вони мабуть усі думають що вони політики а насправді вони ніхто - шушара сіра котру забудуть через рік як і ціле стадо попередніків що ніхто не згадає їх прізвищ.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні