«Я тебя порубаю в ванне, дичь! И принесу вам сюда в мешке!» - лучанин у поліції погрожував закатувати матір

14
4
«Я тебя порубаю в ванне, дичь! И принесу вам сюда в мешке!» - лучанин  у поліції погрожував закатувати матір
Луцьке бидло: молодий чоловік обіцяв підірвати всіх і порубати на шматки рідну матір, яка поскаржилася на сина самооборонівцям.

Неадекватний чоловік погрожував у міськвідділку поліції зарубати рідну матір, підірвати частину Нацгвардії та міськвідділ поліції - і пішов звідти на всі чотири сторони. Бо жінка так і не написала заяву. А підстав затримувати його не було.

Події розгорталися уночі 25 грудня, повідомив власкор "Волинь24".

На штабний телефон "Самооборони" звернулася лучанка. Жінка сказали, що її душив син. Матір втекла з дому і просила допомоги. Прибувши за вказаною адресою, самообронівці й справді застали під будинком стривожену жінку. З під'їзду згодом вийшов і син із товаришем. За словами матері, у хаті він "розвів притон". Порозмовляти з парубком не вдалося, він одразу почав поводити себе неадекватно і дуже зухвало.

Відтак молодого чоловіка доставили у міськвідділ ГУНП у Волинській області. Мати разом із ним поїхала у поліцію, бо мала намір написати заяву за систематичні знущання з неї.

Та навіть у стінах міськвідділку чоловік поводив себе неадекватно та агресивно. Погрожував підірвати всіх: і частину Нацгвардії (бо на той момент у стінах відділку були нацгвардійці), і міськвідділ.

Оскільки він поводив себе агресивно, а відтак була підозра, що чоловік перебуває під впливом наркотичних засобів, до відділку викликали швидку допомогу. Але він відмовився проходити експертизу. Без згоди доставити його в наркодиспансер чи психіатричну лікарню, де б могли з'ясувати, чи вплинули на поведінку чоловіка алкогольні напої або наркотичні засоби, чи в нього є розлади психіки, не можуть.

Коли всі розійшлися, юнак просто стінах міськвідділу став обзивати матір та обіцяти її вбити, порубати у ванні та принести в мішку у поліцію.

"Я не сдохну, я еще всех переживу. Ты меня еще плохо знаеш. А ти мне, с..ка, б...дь, с самого детства сломала жизнь. Ты тварь! ...Я тебя убью, я отвечаю. Приду домой - тебя порубаю в ванне, дичь. И принесу ее в мешке вам", - обіцяв чоловік.

Жінку, яка дала йому життя, обіцяв "відправити у Верховну Раду ліверною ковбасою", пустити по світу бомжихою.

"Я боксер, борец и рукопашник. Поняла, ты!.. Закрой свое е...ло, а то поедешь к Пану Курчаку в Верховну Раду, б..дь, ливерной колбасой. Ты с...а, дичь, будешь бомжихой и сдохнешь. Я тебе клянусь!" - запевняв неадекват.

Після таких погроз матір побоялася писати заяву на сина.

А поліціянтам не лишалося нічого іншого, як відпустити цього неадеквата додому. Матері ж порадили пересидіти ніч у знайомих.

Але після почутих обіцянок сина закатувати неньку не можна бути впевненими, що її життю нічого не загрожує. Адже систематичні знущання молодого чоловіка з жінки можуть закінчитися найгіршим.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для чого все так детально описуєте...? Ще й відіо додали... Ніхто нічим матері не допоміг... Закони ж "гуманні"... От коли станеться біда.... Буде вам знову чим "смакувати".
Відповісти
та видно що обнюханий, цей боєць!! напевно давно по-шапці добре не получав(( але нічого походу схопить блищим часом!!!
Відповісти
який він н***й боєць!! туди йому дорога в Луган Донецьк доєю дорога
Відповісти
Бойцом то він сам себе називав, а я не додивився в лапки не поставив, косяк згідний!
а те що цей не адекват "боець" тільки газери рвати, чи на жінок кидатись то і так зрозуміло! бо б кинувся на нормального хлопця, мужика, то рот розірвали, що потім ніякі нитки не допомогли!!
Відповісти
По -руськи калякає. Видно, потомок "асвабадітєлєй".
Відповісти
Що ж це за поліція і що ж це за закони? Для чого тоді поліція, щоб порадити до сусідів піти? За одні погрожування - вже карати потрібно!
Відповісти
Ну ти і борець бабі погрожувати.Пересічеться оте з нормал ним мужиком то власною юшкою вмиється.мудило
Відповісти
Якесь жахіття. В психлікарню виродка
Це ж небезпека і не тільки для матері.
Відповісти
Якесь жахіття. В психлікарню виродка
Це ж небезпека і не тільки для матері.
Відповісти
І наші "захисники" замість того щоб прийняти якісь міри, то знімають на відео.
Не то що смішно, а страшно, і за матір, та й і взагалі за всіх людей міста і не тільки. . В ньому ж сидять демони. І ще випустили на волю, просто нема слів, щоб висловити свою думку.
Відповісти
И НЕ ОДНОГО НОРМАЛЬНОГО ЧТОБ ПИДАРУ РОТ ПОРВАТЬ. КСТАТИ ОН НЕ НА ОДНУ СТАТЬЮ НАГОВОРИЛ. ТАК ЧТО ОТПУСКАТЬ ЕГО БЫЛО НЕЛЬЗЯ. МЕНТЫ САМИ ОВЦЫ НИХЕРА ЗАКОНОВ НЕЗНАЮТ




Відповісти
Хай Бог милує. Виносити під серцем, дати життя і, щоб таке виплітало
Відповісти
Підар.і менти ідіоти....шо не могли десь із за угла тягла дати?по тихому......
Відповісти
Напишіть де цей виродок живе. Проведу з ним виховну роботу. Точно думку поміняє.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні