--> Український важковаговик переміг на рингу росіянина | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Український важковаговик переміг на рингу росіянина

3
2
Український важковаговик переміг на рингу росіянина
Український важковаговик Ісмаїл Сіллах (25-3, 19 КО) в рейтинговому бою, який відбувся у китайському місті Сучжоу, здолав росіянина Андрія Князева (14-5, 8 КО).

У дев'ятому раунді уродженець Запоріжжя після випадкового зіткнення головами отримав серйозне розсічення правого надбрів´я, через що зустріч зупинили. Переможця визначили суддівські підрахунки на момент припинення бою, - пише Газета.УА.

Одноголосним технічним рішенням суддів перемогу здобув Ісмаїл Сіллах - 88-83, 87-84 і 86-85.

У червні поточного року український важковаговик зустрічався з Максимом Власовим в Москві і програв технічним нокаутом. В листопаді в поєдинку, який пройшов в Арканзасі, США, Сіллах у другому раунді нокаутував американця Бреда Остіна (11-22, 8 КО).

В листопаді 2013 року Сіллах боровся за чемпіонський пояс за версією WBO, але був нокаутований у другому раунді росіянином Сергієм Ковальовим.
Теги: бокс, спорт, рф
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Многие из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть СМИ подает неправдивую информацию, поэтому приходится перебирать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только качестенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/znamenatelnye-i-pamyatnye-daty.html
Відповісти
Друзья, я последние несколько лет от слова совсем не смотрю ТВ!!! И считаю его Злом, так как вся информация преподносится так как нужно руководству страны. А мы это кушаем.
В последнее время все больше смотрю Ютуб и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые новостные сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отсеивайте нежелательные, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную новость, которая касается каждого из нас:
https://myukraina.com.ua/prognoz/predskazaniya/predskazaniya-nostradamusa-dlya-ukrainy.html
Відповісти
Вы действительно представляете что творится в стране?!
У меня есть чувство нам подставляют какие то лживые новости и мы часто не читаем новости из первых рук.
Перебрав кучу источников наткнулся на сайт https://ukrjizn.com/, где вижу что СМИ предоставляют хоть какую то картину жизни в которой пребываем.
Очень важно в наше время отбирать качественные СМИ.
Вот еще одна свежая статья, которая меня задела: https://ukrjizn.com/zarplata-vijskovosluzhbovciv-ukra%D1%97ni/

Надеюсь Вам станет полезной.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні