На луцькій автостанції екс-правоохоронець влаштував дебош і викликав на себе копів (18+)

0
-3
На луцькій автостанції екс-правоохоронець влаштував дебош і викликав на себе копів (18+)
Сьогодні близько 3:20 ночі луцьким полісменам довелось вгамовувати нетверезого молодика, який влаштував дебош на автостанції №1.

Зокрема, патрульним надійшов виклик з вулиці Конякіна від чоловіка, який скаржився на неправомірні дії охоронця автовокзалу. Коли ж прибула поліція, на місці виявилось, що чоловік поконфліктував з охоронцем автовокзалу через те, що той був одягнений у камуфляжну форму.

Молодик доводив, що охорона не має права носити такий формений одяг.
Поліцейські спробували пояснити йому, що це не заборонено, однак одразу ж чоловік почав проявляти агресію. Він став ображати патрульних, лаятись і навіть розмахувати кулаками. Тож, як тільки дійшло до шарпанини – на нього вдягнули кайданки. Це чоловіка також не вгамувало, тож його повезли до наркодиспансеру на освідування.


У медустанові молодик відмовився від проходження аналізів на наявність алкоголю, щоправда за зовнішніми ознаками й так було зрозуміло, що чоловік добряче випив.

Зрештою, його доставили у міськвідділок поліції.

Стан алкогольного сп’яніння чоловіка за цей час ще посилився і він навіть у міськвідділку продовжував вести себе агресивно – кидався до поліціянтів, ображав словесно і намагався викрутитись з кайданків.

Копи відмітили, що чоловік добре знається в законодавстві. Виявилось, що молодику всього 23 роки і він у минулому працював у правоохоронних органах. Щоправда, чоловік не пройшов переатестацію і був звільнений з лав міліції.

Вже під час складання адмінматеріалів у міськвідділку, чоловік заявив, що йому зле і вимагав викликати швидку допомогу. По приїзду швидкої, медики лише розвели руками – окрім високої степені алкогольного сп’яніння – чоловік не має інших порушень здоров’я. Однак відмітили, що з такими спалахами агресії його можна завезти хіба до психлікарні.

Тож після складання адмінматеріалів, 23-річного екс-правоохоронця-дебошира забрали додому батьки.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні