Смертельно хвору дитину перетворили на мем

0
1
Смертельно хвору дитину перетворили на мем
Хлопчику на ім'я Грейсон Сміт, якому лікарі поставили смертельний діагноз ще під час народження, в Мережі перетворили на мем.

Мати Грейсона була шокована тим, як використовували інтернет-користувачі фото її дитини, передає Кореспондент.НЕТ із посиланням на BBC.

Дитина народилася відразу з декількома серйозними захворюваннями, серед яких - епілепсія, затримка дихання, порок серця, а також випинання оболонок і тканини мозку.

Повідомляється, що Дженні (мати Грейсона) завела на сина сторінку в Facebook для збору грошей на лікування, а також щоб задокументувати його життя на фото і відео.

Однак коли один із користувачів надіслав їй посилання на новий мем з інтернету із зображенням Грейсона, Дженні була глибоко шокована.
Видання зазначає, що поряд із зображенням хлопчика на фото був непристойного змісту напис: "Ваше обличчя, коли ваші батьки - двоюрідні брат і сестра" (з прямим натяком на зовнішність хлопчика).

"Я мала щось зробити, оскільки не хотіла, щоб чужі люди так жорстоко зіпсували пам'ять про той чудовий день", - зазначила жінка, кажучи про знімок, де Грейсон вперше в житті взяв у руки кавун.

Вона стала активно писати користувачам соціальних мереж, а також адміністраторам сайтів, і просити їх видалити меми. Якщо одні погоджувалися легко, інші ігнорували прохання матері.

Дженні також неодноразово зверталася до адміністрації Facebook, однак бажаного результату так і не добилася.

Зрештою, вона вирішила всупереч інтернет-тролям публікувати власні меми про те, як вона пишається своїм сином.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні