Виставка ART Talents Collection зібрала картини кращих луцьких художників

1
-3
Виставка ART Talents Collection зібрала картини кращих луцьких художників
У Луцьку відкрилась виставка дванадцятьох кращих художників Луцька ART Talents Collection.

Організатор виставки піар-агенція West Wind зібрала більш як півсотні картин, які протягом місяця майорітимуть у міському Палаці культури. Урочисте відкриття експозиції відбулося 17 грудня.

Серед картин, які можна не лише споглядати, а й придбати за доступними цінами, – роботи уже відомих та ще не дуже волинських художників: Дмитра Березюка, Людмили Бойчук, Павла Варварика, Катерини Глушко, Альони Горошко, Оксани Гузь, Ірини Зизи, Марини Лактіонової, Наталії Моніч, Маргарити Паламарчук, Ірини Стефурак та Оксани Тарасюк.

«Креатив, спонтанність та своєчасність – три кити, які супроводжують увесь наш мистецький проект ART Talents Collection.

Не вірилося, що можливо буде об’єднати таких різних, безпосередніх, емоційних творчих людей. Створити своєрідну атмосферу, комфортну не лише зсередини, а й для зовнішнього світу», - поділилась враженнями під час відкриття виставки її організатор, директор піар-агенції West Wind Катерина Дулапчій.

Луцька художниця Маргарита Паламарчук розповіла, що малює протягом останніх 15 років. Навчалась у художній школі, за що дуже вдячна своїм батькам. Адже тепер, з її слів, пишається тим, що завдяки своїй творчості має вільний робочий графік та незалежність від роботодавців.
Маргарита Паламарчук позує зі знайомою
Маргарита Паламарчук позує зі знайомою
Ірина Стефурак теж вподобала фотозону
Ірина Стефурак теж вподобала фотозону

Чи приносить праця художника прибуток, ми поцікавилися у ще однієї майстрині полотен Ірини Стефурак. Вона переконана, що той, хто має талант і може його реалізувати ніколи не залишиться без засобів для існування. Свою першу картину – копію Айвазовського, дівчина намалювала порівняно недавно, готуючи дипломну роботу в професійно- будівельному ліцеї, однак, за її словами, те, що у неї є талант художника, вона знала вже давно.

Полюбляє експерименти у творчості художниця Марина Лактіонова.
«Не люблю правил та норм. Тому в творчості я за експерименти, емоції, враження, силу, колір та все незвичне та сміливе», - розповіла Марина.

Незвичні для своєї творчості картини підготувала для виставки ART Talents Collection художниця Оксана Гузь.

«Це нові для мене роботи. У них – код краю: Волинь, Галичина, Наддніпрянщина, Слобожанщина і Крим. Традиційні узори вишиванок для тих місць, які пронесені крізь віки на лляному полотні. В них єдність, рід, душа. На них не лише дивишся – їх відчуваєш…», - розповіла про свої представлені у експозиції картини Оксана Гузь.

Окрім виставки, із роботами кращих луцьких художників можна ознайомитися у мистецькому журналі-каталозі, виданому спеціально до відкриття ART Talents Collection.
Художники спілкуються з відвідувачами виставки
Художники спілкуються з відвідувачами виставки
Художників вітають напередодні відкриття експозиції
Художників вітають напередодні відкриття експозиції


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наступна в Камінь Каширську.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні