Постраждалий у ДТП на Дубнівській п’ятий день у комі, - лікарі

7
-1
Постраждалий у ДТП на Дубнівській п’ятий день у комі, - лікарі
Хлопець, який постраждав у ДТП на Дубнівській, досі не вийшов з коми. Лікарі оцінюють шанси Влада Андрушківа, як «є надія», проте додають, що хлопця чекає ще не одна операція, тривале лікування та реабілітація.

Про це повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Нагадаємо, 58-річний мешканець Луцького району, директор одного із приватних підприємств Володимир Мігас, перебуваючи за кермом автомобіля "Мерседес" у стані алкогольного сп’яніння (3,5 проміле) допустив наїзд на 16-річного хлопця на пішохідному на вулиці Дубнівській.

Владислав Андрушків перебуває в глибокій комі і самостійно не дихає. Друзі юнака розпочали збір коштів на його лікування.

Натомість, винуватець ДТП Володимир Мігас вийшов під заставу в 275 тисяч гривень.

Офіційний коментар про стан Влада Андрушківа для Інформаційного агенства Волинські Новини дав лікар-хірург обласної дитячої лікарні Ігор Дородних.

Зі слів хірурга, хлопець поступив до лікарні у комі та, незважаючи на проведене лікування, він продовжує перебувати у стані без свідомості. Лікар каже, що на больові відчуття пацієнт реагує, і це є хороший показник.

«Одразу після його поступлення були проведені всі обстеження, які дозволяв його стан. Було діагностовано закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку з множинними вогнищами та точковими крововиливами, забій правої та лівої легені, розрив селезінки, розрив правої нирки, велику гематому заочеревинного простору справа, перелом кісток тазу та переломи гомілкових кісток обох ніг», - повідомляє діагноз хірург, та додає, що наразі лікування скореговано.

Лікар підтвердив інформацію про те, що 10 грудня Влад переніс операцію. Хірургічне втручання стало необхідним у зв’язку з наростаючою анемією. Проте хлопець переніс операцію максимально добре, враховуючи його стан.

Наразі Влад Андрушкін знаходиться на апараті штучної вентиляції легень. Лікар каже, що при таких обставинах, коли планується підтримувати дихання завдяки апарату тривалий час, необхідно провести процедуру трахеостоми.

Хірург Ігор Дородних зізнається, що операцій у дитини планується ще не одна. «Дасть Бог він прийде до свідомості, тоді потрібно буде оперувати ноги.

Стан дитини і хід його лікування може змінюватись протягом дня», - резюмує лікар.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Суддя гроші не муляють після інформаціі лікаря? Бумеранг спрацює будь певен. Мігас втече до гадалки не ходи. Нічних тобі кошмарів ясинський.
Відповісти
Цікаво, а в судді ясинського є діти?
Відповісти
Жовчю не поперхніться. Нема такого судді, а за безпідставні звинувачення бумеранг Вас скоріше дістане. Успіхів.
Відповісти
ось так....побажали дитині здоров'я....одні проклинають,інші зловтішаються....
Одужуй,Владе....
Відповісти
На мою думку суддя правільно зробив що відправив Мігаса під заставу тому що Мігаз зараз повиний всіма силами помогти цій дитині, дати гроші на лікування при одужані на реабілітацію ате, те що Мігас сидів нічого доброго не булоб. Одне питання чи буде це чмо помагати дитині і близькім.
Відповісти
Захищати ясинського злочин. Гнати таких ясинських менше було б мігасіа. Жовч тут ні до чого. Успіхів всім в боротьбі за правосуддч.мігас звалить до гадалки не ходи.
Відповісти
Хто ж вніс заставу за мігаса? Сам дістав із штанів? Напевно оля мігас. Краще ці гроші на лікування дитини перерахувала. Якщо б щиро хотіла допомогти.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні