--> «Батьківщина» лідирує на виборах депутатів об’єднаних громад* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Батьківщина» лідирує на виборах депутатів об’єднаних громад*

4
5
«Батьківщина» лідирує на виборах депутатів об’єднаних громад*
Згідно з попередніми результатами, «Батьківщина» перемогла на виборах в об’єднаних громадах, здобувши більш як третину депутатських мандатів, які отримали кандидати від партій.

Про це повідомила на прес-конференції лідер партії Юлія Тимошенко. Вона зазначила, що у радах об’єднаних територіальних громад працюватимуть 128 «батьківщинівців». Загалом на цих виборах балотувалися 850 кандидатів на посади голів та депутатів ОТГ, які претендували на 410 мандатів.

Юлія Тимошенко також зазначила, що попри заяви Блоку Петра Порошенко про «перемогу» на виборах, кандидати від БПП здобули лише 49 з 410 мандатів, тобто лише близько 12% від загального числа мандатів, які дістали представники від партій.

Лідер «Батьківщини» подякувала всім людям, які підтримали її політичну силу, відзначивши високу явку виборців, що сягнула 60%. Вона зазначила, що «Батьківщина» формуватиме фракції в усіх об’єднаних громадах, де партія здобула перемогу, і відстоюватиме право сіл, селищ та міст районного підпорядкування мати власну дохідну базу.

Зокрема пропонуватиме закріпити за ними податок із доходів фізичних осіб та інші бюджетоутворюючі податки. Політична сила виступає також за те, щоб усі громади мали право розпоряджатися землею, яка входить в межі об’єднаних громад.

(За матеріалами сайту «Батьківщина»)
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильний вибір. Тимошенко' гриценко - надія для украіни.у тимошенко як і у тетчер масса ворогів тільки тетчер стала відомим політичним діячем для нині процвітаючоі ве ликобританіі аіі ворогів ніхто не згадає длбрим словом.
Відповісти
Батьківщина програла на Волині усе, що можна, а одного корупціонера Терещенка тепер не можуть поділити із Гунчиком, який представляє "злочинну" владу. Може дось брехати людям і думати, що в селах будуть голосувати за цю путінську нафталінову інвалідну коляску????
Відповісти
Путінська нафталінова каляска? Не згідна може й нафталінова а чому путінська хотілося б почути аргументи факти. Влада про це вервщить але якось непереконливо істерично.турчинов поясніть ви може переконаєте.
Відповісти
не підтримую
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні