--> Україну з кризи може вивести президент Коломойський і прем’єр Палиця, – опитування | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Україну з кризи може вивести президент Коломойський і прем’єр Палиця, – опитування

25
1
Україну з кризи може вивести президент Коломойський і прем’єр Палиця, – опитування
За результатами опитування інтернет-видання «Волинь24» про те, яка команда зможе вивести Україну із сучасної кризи, найбільше голосів назбирала так звана команда «Патріоти».

За модель влади, в якій Ігор Коломойський буде президентом України, а Ігор Палиця – прем’єр-міністром, проголосував 31% опитаних (315 голосів).

На другому місці – команда «Реформаторів»: президент Міхеїл Саакашвілі та керівник уряду Андрій Садовий. Такий варіант підтримало 30% учасників голосування (304 голоси).

Третя позиція – за чинною владою. Команда під назвою «Бізнесмени», де роль президента зберігає Петро Порошенко, а прем’єра – Володимир Гройсман, отримала 10% підтримки (98 голосів).

Найменш вдалою волиняни визнали ідею доручити владу команді «Опозиція», де президентом став би Юрій Бойко, а прем’єром – Сергій Льовочкін. Тим не менше, екс-регіонали отримали 14 голосів «за», що становить трохи більше 1%.

Загалом в опитуванні взяло участь 1019 читачів видання «Волинь24».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Приват-боти за це і проголосували, копійчину відробили! :) Ага - зараз, ті що живуть за кордоном будуть Україну "рятувати" ? :)))
Відповісти
Продажні соціологи' бабло на мозги тисне. Завтра палиця захоче відкрити бізнес-проект на місці вашого дому. Що було з цумом? Промінем? Бажаю вам такого ж сценарію.
Відповісти
Ото вже Лизнули)))
Відповісти
Дивний результат, майже весь час лідирували Саакашвілі та Садовий, а тут так
Відповісти
Ото вививедуть,особливо корупціонер Садовий. Жах -одні корупціонери.Нащо олігархам наша Укрїна.Жах.Люди вам,що ви взагалі вже ав голові помутніння.Скоро за пенсію купимо буханку хліба з голоду вимремо і холоду.Вже йде геноцид 33-го
Відповісти
Судячи з варіантів для голосування пора свалювати з цієї країни!
Відповісти
Звалив янек'заалять і жиди. А ми будемо жити на своій землі. Очистимо від нечисті і будемо жити. Тільки треба навчитись мозги на виборах включати
Відповісти
Буде перший прем'єр, що раз у місяць з'являється на робочому місці :)
Відповісти
А вони так і бажають
Відповісти
на жаль.як показало опитування.розуму в украинцив бильше не стало. Напевно .майбутнього у нас немаэ.Ляшко. Коломойський,Тягнибок. Садовий--одни без серебряники Злодий на злодиэви сидить и злодиэм поганяэ.
Відповісти
Не все втрачено на виборах верне бог розум украінцям. Не повні ж дебіли.я вірю.
Відповісти
Не було варіанта: НІХТО З ЦИХ ВСІХ.
Відповісти
ця гоп-компанія вже завела українців у злидні та обдирає їх усі роки незалежності, а сама розкошує по Європах. якщо українці такі лохи, які продають свій голос на виборах, то ніхто їм не лікар, самі винні.
Відповісти
Эвро патріоти :))) які керують з швейцарії та ізраілю....:)))
Відповісти
Лизнули однозначно.
Які з них президенти і прем'єри?
Одні гопники. З ними в нас немає перспективи, з нами в них є )
Відповісти
Государственный служащий не должен иметь свой бизнес. Это категорически невозможно. Нельзя служить Богу и мамоне одновременно. Такое поведение вызывает ряд психических расстройств, которые отражаются на хозяйственной деятельности, и вредит как бизнесу, так и государству.

Отсутствие прозрачности в системе управления, создает возможность скрывать факты нарушения закона, и обеспечивает безопасность и благоприятные условия для развития паразитирующих структур. Зарождение их происходит в ментальной реальности, как идея, создающая перспективу наживы, и питается чувством власти, вседозволенности. Дальше ум сам прокатывает тропинки коррупции, и реализовывает смоделированное лиходейство в деструктивной хозяйственной деятельности.

Для обеспечения прозрачности системы управления, необходимо оснастить государственную структуру электронной, информационной платформой, отражающей весе процессы хозяйственной деятельности.

http://arseny.com.ua/management/
Відповісти
Люди, які живуть в Швейцарії(Коломойський і Палиця) про Україну не думають. Не влаштовуйте ілюзій
Відповісти
Дуройоби.
Хазар негайто потрібно ставити до стіни. Особлива хазара Коломойського, хазара Палицю та хазар Порошенка, Тимошенко і Яценюка.
Відповісти
При владі мають бути політики,а не бізнесмени.
Відповісти
Ще візьміть собі Савченко в команду. Люди накрали гроші і не знають як їх просрати.
Відповісти
Ще один рупор УКРОПу намалювався
Відповісти
краіна в якій правлять іновірці обречена.
Відповісти
Знову олігархи. Кого підсунули за того і проголосували. Ні розуму не фантазії.
Відповісти
І чим ми кращі за москалів??? До виборів ще "як до неба ..." а вже кричать за юльку 80%, за саакашвілв 70% , тут вже й коломойський всплив.... Досить нас зомбувати.
Відповісти
Ага Коломойський вже вивів мідьярди з Украііни
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні