Бізнесмена Мігаса, який п’яним збив хлопчика, судили з порушеннями

12
7
Бізнесмена Мігаса, який п’яним збив хлопчика, судили з порушеннями
Під час попереднього затримання за керування автомобілем в нетверезому вигляді, яке відбулося в травні цього року, Володимир Мігас уникнув покарання.

Минулого тижня у Луцьку сталася резонансна ДТП: «Мерседес» на повній швидкості збив на пішохідному переході 16-річного хлопця. Жертву у тяжкому стані доставили в реанімацію, а правопорушника затримали… зі спущеними штанами, супутницею та пляшкою коньяку.

Затриманим виявився бізнесмен, власник місцевої фірми Володимир Мігас. У суботу, 10 грудня, суд приймав рішення, який запобіжний захід вжити на час слідства.

Суддею у справі став Ігор Ясельський, який сам зараз судиться щодо порушення правил водіння. Крім того, з’ясувалося, що цей суддя уже розглядав справу Володимира Мігаса і так само – за несумлінне водіння в нетверезому вигляді.

Суддя визнав водія винним лише у частині порушення правил дорожнього руху, а також – за невиконання вимоги поліції про зупинку. Те, що Володимир Мігас був у нетверезому стані, суд не довів, мовляв, забракувало «належних та допустимих доказів».

Покарання Мігасу не призначили: «у зв’язку із закінченням на момент розгляду справи про адміністративне правопорушення строків», тобто – трьох місяців.

Цікаво, що терміни «спливли» через те, що 14 липня сам суддя відправив матеріали патрульним для доопрацювання.

Згідно із судовим рішенням, матеріали для доопрацювання відправляли луцьким патрульним
Згідно із судовим рішенням, матеріали для доопрацювання відправляли луцьким патрульним

Тим часом, в Управлінні патрульної поліції Луцька про цю справу нічого не знають, і ніяких повернень для доопрацювання, відповідно, не було.

Також у рішенні йдеться, що позов подавали луцькі патрульні. Ті про це не знають...
Також у рішенні йдеться, що позов подавали луцькі патрульні. Ті про це не знають...

«До цього затримання патрульна поліція Луцька не має жодного відношення. Затримували цього громадянина не луцькі патрульні, а поліцейські Рожищенського відділку поліції. Він є мешканцем села Липини, тому матеріали до суду мав би відправляти Луцький районний відділок поліції. Взагалі, дивно, що в нашій базі ці судові рішення взагалі не внесені, можливо, це якась технічна помилка», – розповіла прес-секретар Управління патрульної поліції Луцька Ольга Бузулук.

Передрук заборонений.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Суддя дограється що втратить яйця
Відповісти
Ольга Бузулук, Ви ж читайте, що пишите. Відкрийте очі, за що і хто судиться, бо вже і суддя за п'янку судиться де ви це взяли? Патрульні святі суд ганьба. ... Патрульним направили матеріали на доопрацювання, бо вони безгамотно склали матеріали і не доробили їх в подальшому, а тепер видається що вони їх не бачили, а може і не складали взагалі???. Підніміть матеріали і побачите де вони були. Читайте хоч трошки, а то Ваше бажання все обгадити перевершує здоровий глузд.
Відповісти
До цього затримання патрульна поліція Луцька не має жодного відношення. Затримували цього громадянина не луцькі патрульні, а поліцейські Рожищенського відділку поліції.
Відповісти
Безпрєдєльщик суддя відмиває безпрєдєльщика мігаса. Таке можливо тільки в украіні. Живемо по новому'!54% парашенців вас влаштовують прокурори судді?! Влаштовують бо двох голів сільських ви обрали вчора від солідарності. Чому дивуємось. Маємо що вибираємо.
Відповісти
Якби ця мразь зробила з першого порушення висновки, то не покалічив би дитину... і потрібно підняти всіх небайдужих, щоб не дати змогу дебільному( а тут є всі ознаки) суді виправдати його...
Відповісти
Немає слів.Скоро цю бидлоту будуть по -одному прибирати.Отакі судді...
Відповісти
Поки рішення судів будуть коментувати абсолютно такі неграмотні і необізнані із юриспруденцією люди, наприклад як "лучанка", нічого надіятись що ми дійсно колись станемо ЄВРОПЕЙСЬКОЮ країною. Рішення судді щодо конкретної справи 100 % відповідає нині чинному законодавству. Респект судді !!! "Шарикових" заздалегідь прошу не турбуватися щодо коментування моєї думки.
Відповісти
Чому суддею у справі був призначений суддя.який раніше розглядав справу цього ж *пана*-за водіння в нетверезому стані?Чи обирав суддю компютер?Компютер не обирав,судив тому,що був черговим суддею.Ось відповіді ,отримані нами сьогодні від голови суду п.Квятковського.На питання-коли був призначений п.Ясельський черговим суддею(до ДТП.чи після),відповіді ми не отримали,як не отримали і зрозумілої відповіді від прокурора по справі п.Бущака-чому він не ініціював відвід судді.Прислухаюсь до порад *грамотного**пана**юриста*-не буду коментувати рішення суду.Ще дещо до відома небайдужих- стали відомими спроби впливу на свідка ДТП Владислава(учня,що переходив дорогу разом з потерпілим) та його маму-Ларису Володимирівну.
Відповісти
Курви!!!
Нехай потім та банда, яка взяла його смердючі гривні, не дивуються, чого в їхніх родинах біда станеться! Їм все вернеться!!!
Відповісти
Яка різниця хто забрав,і здкі попав -відповідай
Відповісти
горілка це смерть ! Як на мене - якщо не стане дитини то і йому тоже НЕ ЖИТИ !!!
Відповісти
Збирають гроші на лікування А чому ? 275 тисяч гривень під заставу є! А на лікування -збирають ?Це що правильно ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні