--> «Дай Бог, щоб він вижив!» – адвокат винуватця страшного ДТП у Луцьку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Дай Бог, щоб він вижив!» – адвокат винуватця страшного ДТП у Луцьку

12
10
«Дай Бог, щоб він вижив!» – адвокат винуватця страшного ДТП у Луцьку
Адвокат винуватця ДТП на Дубнівській Володимира Мігаса повідомив, що зараз головне - допомогти постраждалій дитині.

Про це захисник Віктор Жемеля повідомив у коментарі виданню "Волинь24".

"Я зараз їду в лікарню, де лежить хлопець, який потрапив в ДТП. Я не займаюся зараз захистом, я займаюся життям дитини", - зазначив адвокат.

"Я буду з’ясовувати, що потрібно і яким чином можна допомогти. Це важливо. А що стосується всього решти… Всяке буває, життя є життя. Слідство розбереться", - зауважив він.

Чоловік зазначив, що йому не відомі ніякі деталі, тому що тільки взявся за справу. Також він додав, що адвокати, як лікарі - їм не важливо хто до них потрапив, депутат чи президент, їхня справа - "лікувати".

"Я дуже радий, що мій підзахисний прийняв вірне рішення, що адвокат мусить бути не біля нього, а якимось чином намагатися допомогти дитині, яка постраждала. Дай Бог, щоб він вижив – це головне. А потім буде видно. Якщо винуватий – відповість, я в цьому впевнений", - запевнив правозахисник.

Луцька місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом дорожньо-транспортної пригоди.

Водія автомобіля затримали. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває, проводяться слідчі дії. Підозрюваний наразі затриманий, суд буде визначати запобіжний захід на час досудового слідства.

Читайте також: Спущені штани, коньяк та супутниця: подробиці жахливої ДТП у Луцьку. ВІДЕО

Передрук заборонений.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яке правельне рішення прийняв підсудний???Ви що????Він втікав з місця пригоди,був п'янючий,збив людину будучи бухим!!!!Ви що???????Який захист...,країна дибілів.
Відповісти
От країну таким словом обзивати не треба.
Відповісти
Хай молиться і заливає сука бабло батькам, малому на лікування хай ввезуть за кордон негайно! Хлопець мусить жити
Відповісти
Саме так і буде.
Відповісти
Якщо винуватий – відповість, я в цьому впевнений", - запевнив правозахисник.Це просто пиздець!!!вибачаюсь за слово,але по іншому не можу,вже за те що був пяний і хотів втекти,треба наказувати,а тим більше збив людину

Відповісти
Слова адвоката. "Якщо винувати......?". А хіба ще когось виникає сумнів крім адвоката, а те що сів за кермо в стані алкогольно сп'яніння ( 3,5 пром. підтведжено експертизою ) - не вина. Так, це гірше - це злочин! "Всяке в житті буває" - каже адвокат. Так буває , але результатом цього "буває " гинуть люди, і вічне горе сім'ї. Тому, має обов'язково відповісти і без всяки пом'якшуючих ( у вигляді гонорарів) обставин!
Відповісти
На то він і адвокат, бо знає що винним його визнає тількі суд
Відповісти
Коли мою дитину збив ,також спочатку на коліна падав,в лікарню приходив ,якесь бабло пхав.А потім адвокат почав відмазувати по повній.Поки не буде суворого покарання вони їздили їздять і будуть їздити.......збивати дітей ,людей.
Відповісти
Так він ще когось збив?
Відповісти
Мігас гуляка відома.догулявся до краю.якщо не справедливий вирок судк то впевнена людський бунт.
Відповісти
Відмажеться 100%. Щей пішохода винним зроблять(((
Відповісти
Якщо людям байдуже то відмажуть а завтра решала під коле сами може лпинитись
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні