--> У Луцьку новорічні ялинки прикрасять новою фігурною огорожею | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку новорічні ялинки прикрасять новою фігурною огорожею

0
2
У Луцьку новорічні ялинки прикрасять новою фігурною огорожею
До новорічних свят Луцьк купить нову фігурну огорожу з різдвяними мотивами.

Відповідний договір департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради підписав з приватним підприємством «Ялинка України».

Підприємство повинне у найближчі кілька днів поставити до Луцька 30 щитів антивандальної огорожі розміром 1,8 х 1, 05 м та 10 щитів розміром 1,2 х 1,4 метра.

Загальна вартість огорожі – 94 659 гривень.

Директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради Юрій Крась зауважив, що цьогоріч новорічні ялинки прикрасять трохи по-іншому, зокрема замінять огорожу навколо них на нову, фігурну – з різдвяними мотивами.

Нагадаємо, перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев розповідав «Волинь24» про те, що у центрі міста зроблять менший настил біля ялинок, ніж зазвичай. Зокрема, на нього буде лише один вхід замість трьох.

Також у центрі міста з’явиться нова святкова ілюмінація за 900 тисяч гривень.

«Це буде якісне освітлення з національними мотивами, прапорами, зображеннями замку Любарта тощо. До Миколая ми сподіваємось проспект Волі вже засвітити», - наголосив тоді Тарас Яковлев та додав, що частково цьогоріч оновлять й іграшки, якими прикрашають ялинки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні