--> Шестеро волинських нардепів просять у Гройсмана гроші на перинатальний | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Шестеро волинських нардепів просять у Гройсмана гроші на перинатальний

0
-1
Шестеро волинських нардепів просять у Гройсмана гроші на перинатальний
Народні обранці від Волині підписали звернення до Прем'єр-міністра України щодо виділення коштів на добудову перинатального центру в Луцьку.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив нардеп Ігор Гузь.
Окрім самого Гузя, під зверненням підписалися обранці Ірина Констанкевич, Юрій Савчук, Степан Івахів, Сергій Мартиняк, Ігор Лапін.

Депутати наголошують на необхідності передбачити у Державному бюджеті на 2017 рік 95 мільйонів гривень на добудову перинатального центру в Луцьку. Зокрема, 50 мільйонів на акушерсько-гінекологічний стаціонар, 28 - на жіночу консультацію та центр планування сім'ї, 3,5 мільйона - на добудову неонатального центру.

"Як і домовилися на останній сесії Волиньради за пропозицією Игорь Палица я ініціював звернення депутатів волинян до Volodymyr Groysman, щодо передбачення в Держбюджеті 2017 року коштів для добудови Волинського обласного перинатального центру. Спробуємо дотиснути це питання!" - зазначає Ігор Гузь.

Нагадаємо, питання про необхідність добудувати перинатальний центр, який зводиться з 2001 року, гостро звучало під час недавньої сесії Волинської облради. Голова облради Ігор Палиця під час сесії звернувся до народного депутата Ігоря Гузя з проханням поклопотати про виділення грошей з державної казни.

Якщо ж держава і надалі ігноруватиме потребу волинян у достойному перинатальному центрі, Ігор Палиця запевнив, що кошти на цей об'єкт знайдуть і в обласному бюджеті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні