--> «Це зневага до депутатів», - Андрій Козюра про роботу керівника «Автопарксервісу» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Це зневага до депутатів», - Андрій Козюра про роботу керівника «Автопарксервісу»

0
-4
«Це зневага до депутатів», - Андрій Козюра про роботу керівника «Автопарксервісу»
У міській раді виник конфлікт між депутатами та директором КП «Автопарксервіс», який відмовився показувати договори, укладені підприємством.

Про це стало відомо у вівторок, 6 грудня, під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Під час засідання комісії директор комунального підприємства «Автопарксервіс» Олександр Мартинюк повинен був прозвітуватись про роботу КП за дев’ять місяців цього року. Зокрема, депутати хотіли ознайомитись з договорами, укладеними підприємством.
Однак, Олександр Мартинюк відмовився показувати ці документи, мовляв особи, з якими вони укладені, не захотіли оприлюднювати свої особисті дані.

У відповідь голова комісії Андрій Козюра зауважив, що така позиція керівника комунального підприємства – це зневага до депутатів міської ради.

«Фактично зараз закритий доступ депутатам до діяльності комунального підприємства. Депутати не мають права знайомитись з діяльністю підприємств, які самі ж створюють», - наголосив обранець громади.

Він додав, що звіт був поданий лише 5 грудня, тож часу на ознайомлення з ним було вкрай мало.

Відтак, Андрій Козюра запропонував колегам заслухати звіт керівника «Автопарксервісу» на пленарному засіданні сесії міської ради.
Присутні члени комісії погодились на цю пропозицію.

«Окрема республіка виникла в міській раді», - резюмував мовець.
Зауважимо, що контракт з Олександром Мартинюком завершується 31 грудня цього року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні