--> Віце-мер та луцька телеведуча показали, як готуються до забігу Святих Миколаїв.ОНОВЛЕНО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Віце-мер та луцька телеведуча показали, як готуються до забігу Святих Миколаїв.ОНОВЛЕНО

0
5
Віце-мер та луцька телеведуча показали, як готуються до забігу Святих Миколаїв.ОНОВЛЕНО
Луцька ведуча Галина Падалко закликала всіх стати частиною мегатусовки «Благодійний забіг Святих Миколаїв».

Зокрема, вже відкрито реєстрацію на благодійний забіг. Тож Галина Падалко закликала лучан приєднатись до ініціативи і взяти участь у благодійному забігові.



Сьогодні ж вранці біля Луцької міської ради Антон Аношин почав знімати проморолик. Серед організаторів помітили також і заступника Луцького міського голови Юрія Моклицю.

«Працюємо над цікавим проектом. Скоро у мережі», - анонсував Антон Аношин на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук.



Нагадаємо, як повідомляли організатори, забіг відбудеться 18 грудня, стартуватиме і фінішуватиме біля ТЦ "ПортCity" (від вул. Соборності до пр-ту Молоді). До участі у новорічних змаганнях хочуть залучити тисячу людей. Благодійний внесок для дорослих - 50 гривень. Дітей організатори запрошують до розваг безкоштовно!

Мета забігу - не тільки популяризація здорового способу життя, а й допомога дітям, адже зібрані кошти організатори передадуть Волинському спеціалізованому будинку дитини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні