--> Луцькі муніципали шукали підприємців, які не прибирають сніг біля своїх закладів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцькі муніципали шукали підприємців, які не прибирають сніг біля своїх закладів

1
-5
Луцькі муніципали шукали підприємців, які не прибирають сніг біля своїх закладів
У Луцьку муніципали видають приписи для розчищення прилеглої до будинків території від снігу та використання дерев’яних трапів на сходах.

Такі приписи 2 грудня отримали 39 підприємств, - повідомляє Департамент муніципальної поліції Луцької міської ради на своїй сторінці у Фейсбук.

«У зв’язку з погодними умовами та з метою запобігання нещасним випадкам, інспекторами відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради 02.12.2016 було вжито термінові заходи на території міста, зокрема по проспектах Відродження, Волі, Президента Грушевського, вулицях Б. Хмельницького, Набережній, Чорновола, Шопена, Винниченка, Шевченка, щодо розчищення прилеглих до приміщень територій від снігу та ожеледі, а також наявності на сходах дерев’яних трапів», - йдеться у дописі.

За результатами огляду видано 39 приписів з терміном виконання до 03.12.2016. Приписи отримали комунальні лікувальні заклади, аптеки, суб’єкти господарювання, які мають торгові павільйони на зупинках громадського транспорту та інші суб’єкти господарювання.

Окрім того, відповідальній особі департаменту житлово-комунального господарства видали припис для очищення зупинок громадського транспорту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Самі візміть лопати і прибирайте, якщо ви заміняєте двірників ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні