--> Україна підписала угоду з Польщею про співпрацю у сфері оборони | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Україна підписала угоду з Польщею про співпрацю у сфері оборони

0
-1
Україна підписала угоду з Польщею про співпрацю у сфері оборони
Міністр оборони України Степан Полторак та міністр оборони Польщі Антоні Мацеревич підписали угоду, яка посилює співробітництво між країнами в сфері оборони.

Про це на своєму мікроблозі в Twitter повідомив речник Президента Святослав Цеголко, передає УНН.

“Україна та Польща посилюють співробітництво у сфері оборони. Відповідну угоду підписали міністри оборони”, — повідомив С.Цеголко.

Нагадаємо, Президент України перебуває з візитом у Польщі.

Як повідомлялося, Президент проведе зустрічі із маршалком сейму Республіки Польща Мареком Кухцінським, головою ради міністрів Республіки Польща Беатою Шидло, маршалком сенату Республіки Польща Станіславом Карчевським.

Програмою візиту передбачена спільна участь президентів України та Польщі у конференції “Форум лідерства” з нагоди 25-ї річниці визнання Польщею незалежності України та встановлення дипломатичних відносин.

Глава Української держави, як очікується, візьме участь у церемонії покладання вінка до Могили Невідомого солдата на площі Маршалка Юзефа Пілсудського та вшанує пам’ять великого українця Тараса Шевченка. Петро Порошенко також зустрінеться з представниками української громади.

Дружина Президента Марина Порошенко матиме окрему програму зустрічей та переговорів, зокрема візьме участь в урочистому відкритті виставки ікон “Шукаю, Господи, твоє обличчя (Пс.27). Ікона в українсько-польському діалозі” та проведе зустріч із міністром національної освіти Республіки Польща Анною Ельжбетою Залевською, додали в АП.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні