--> Нового начальника Волинської митниці вже просять прозвітуватись | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Нового начальника Волинської митниці вже просять прозвітуватись

0
3
Нового начальника Волинської митниці вже просять прозвітуватись
Великі черги, конфлікти, непрозорість – вчергове цими категоріями характеризують митні пропуски, розташовані на Волині.

Про це стало відомо під час позачергової 9 сесії Волинської обласної ради, яка відбулася 1 грудня, - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Депутати Валерій Курстак та Алла Лісова у своєму спільному запиті попросили відзвітуватися щодо ситуації на митних пунктах пропуску «Устилуг» та «Ягодин» представників Депржприкордонслужби, Головного управління Нацполіції в області і нещодавно призначеного очільника Волинської митниці Віктора Кривіцького.

Підставою для такої вимоги стала ситуація на волинських митних пропусках, де постійно велике накопичення автомобілів, чимало водіїв намагаються оминути черги, через що на кордоні відбуваються конфлікти, сварки, а іноді – і бійки.

«Після того як прикордонники зняли КПП з сервісної зони, там був наряд поліції, але його теж зняли. Згодом ситуація загострилась. Водії їдуть поза чергою за відповідну «таксу». Добре, що громадські активісти беруть ініціативу в свої руки, але ми не повинні бути осторонь», - додає Валерій Курстак.

Тому, озвучуючи колективний запит, він попросив заслухати на черговій сесії керівників Волинської митниці, Державної прикордонної служби і Головного управління Нацполіції в області, аби вони окреслили ситуацію і повідомили, що зробили на Волині, аби вирішити складну ситуацію. Депутати підтримали запит колег.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні