--> У Хмельницькій області на полігоні підірвалися троє військових | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Хмельницькій області на полігоні підірвалися троє військових

0
-6
У Хмельницькій області на полігоні підірвалися троє військових
У четвер, 1 грудня, близько 14:00 на військовому полігоні після навчань особового складу із залученням військової техніки під час перевірки території підірвалися троє військовослужбовців Центру розмінування.

Як передає Цензор.НЕТ, про це повідомляє сайт міста Кам'янець-Подільський "3849".

Як зазначається, військовослужбовці Центру розмінування перевіряли полігон на предмет виявлення залишків вибухонебезпечних предметів, коли спрацював підривник одного з них, і стався вибух, унаслідок якого троє військовослужбовців отримали осколкові поранення.

На місце події прибув військовий лікар, який надав першу медичну допомогу. Постраждалі були доставлені в міську лікарню, де їх прооперували.

Як повідомив головний лікар міської лікарні Олександр Чернець, двоє військових перебувають у стані середньої тяжкості, близькому до задовільного, останній військовослужбовець - ближче до важкого.

"Він отримав ушкодження плечової артерії, тому завтра в супроводі військових лікарів його доставлять до Вінницького військово-медичного клінічного центру", - повідомив начальник відділу збору та обробки інформації з регіонів Андрій Агєєв.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні