Твердохліб-міледі і Шелеп-раб Палиці: у Княгининку поширюють креативний чорний піар

17
9
Твердохліб-міледі і Шелеп-раб Палиці: у Княгининку поширюють креативний чорний піар
Серед мешканців населених пунктів, що входять до Княгининівської об’єднаної територіальної громади, поширюють анти-агітку на кандидатів Михайла Шелепа та Олену Твердохліб.

Нагадаємо, 11 грудня тут заплановані вибори голови громади та депутатів.

У виданні під назвою «Маяк: ваше світло правди у темряві брехні» опубліковані лише дві статті: «Олена Олегівна Твердохліб – окультистка, яка не може брехати» та «Михайло Шелеп – кандидат-непорозуміння». Інформація, подана у них, містить купу негативних оціночних суджень та натяків на те, що обидва кандидати фінансуються головою Волинської обласної ради Ігорем Палицею.

«Боротьба за посади очікується запекла, а найгарячіше буде на ділянці обрання голови. Нова громада межує з Луцьком, тому перспективи її величезні. Крім того, ці вибори важливі для великої гри, яку затіяв у Луцьку «Укроп». Їм потрібно поставити свою людину при владі в Княгининку, аби потім використовувати її в своїх цілях», – йдеться на початку видання.

У вихідних даних цієї «газети» йдеться, що видав її «Комітет порятунку села». Замовником вказані виборці Княгининка, а тираж – 3 мільйони 200 тисяч примірників.

Цікавим збігом є те, що сюжети карикатур, опублікованих «Маяком», перегукуються із раніше опублікованими коміксами інтернет-виданням «Волинь-24» про мушкетерів та Гаррі Поттера.

Цей факт свідчить, що придумані нами герої «пішли в народ», але жодним чином не означає нашої причетності до підготовки та поширення «чорного піару» у Княгининку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Назара Романюка робота
Відповісти
Васильовича чи Романовича?
Відповісти
Пащенко сам собі новини робить :)
Відповісти
ні, Оксани Марищук і бравого воїна Сергія Синька. Назар - мозок!
Відповісти
Неправда це все. Я чесна людина і непродажна
Відповісти
О,вже хтось і за мене тут пише.
Відповісти
Голосую за Твердохліб бо вона з Палицею. А він нормальний мужик
Відповісти
Вибори,звичайно,Олена виграє-в цьому сумнівів немає! А ось після виборів Княгинінок чекає грандіозний разбор польотов! Цікаво-куди ці "піадарщикі" і ті, хто за ними стоять драпати будуть? Хати точно продадуть,щоб моральний збиток заплатити!
Відповісти
Оце то двіжують пацани )))))) На реальне хаха пропирає. Вова маладєц шо рве їх
Відповісти
Чим більше чорного піару проти Твердохліб, тим більше підтвержується мій вибір. Вона виграє.
Відповісти
Ай да Володимир Митрофанович, ай да маладєц. Сам зробив, сам перший і розпіарив свої творіння. Майстер
Відповісти
я не беру, а гребу кассу... Готуйтесь я прийду і буду грабувати всіх.. Я брехун і продажний.
Відповісти
О Господи,який чорний і гидкий піар. Та ж Твердохліб уже працює головою та люди побачили її роботу і її,як людину.А які ще потрібні докази. Та ні одному цьому кандидату корупціонеру до не не зрівнятися. Чим більше піарите її, нищите,тим більше стає зрозумілим,що вона гарна,креативна,розумна не корупціонерка і переможе.Люди не сліпі ж і оцінюють по роботі. А ви малувато на ваших посадах видно красти,потрібно це корито для наживи.Не вийде.Ой не вийде.Бо Бог на її стороні.Терпіння Вам Олено і хай Бог буде з вами.
Відповісти
В Бога вона не вірить, вони з сатаною друзі це перше, а друге перевірте список кому випали ділянки через ваш лохотрон, тоді побачите яка вона "чесна" і не корупціонерка. Коли ви вже прозрієте?
Відповісти
Ділянки випали своїм людям,дипутатам.
Відповісти
Твердохлібоботи може досить її нахвалювати. Це вже гидко. Далі балачок в неї нічого не йде. Навіть голова Рокинь зробила більше ніж вона.
Відповісти
Що зробила рокинівська голова (зрозуміло ж, з допомогою районного покровителя!) бачила вся Україна на всіх каналах! Благо, люди вийшли, призупинили її "велику" роботу!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні