У Нововолинську з автоматами накрили наркоточку

0
2
У Нововолинську з автоматами накрили наркоточку
Спротив до діяльності наркоділків виявився і Нововолинську. 29-го листопада правоохоронці провели обшуки наркоточки на вулиці Чайковського.

Інтернет-видання “БУГ” раніше повідомляло про наркоточку, яка діє вже понад 10 років у Нововолинську.

Не випадково біля будинку 46 на Чайковського ведеться відеоспостереження до кілометра в радіусі, простежуються дві сторони вулиці. За такий “бізнес” треба попереживати…

Очевидно, поліції двері тут вкотре не відкрили, тому правоохоронці вдалися до крайніх заходів.

Начальник Нововолинського відділку поліції Василь Лесь коментувати ситуацію відмовився.

Проте з розповіді очевидців інтернет-виданню “БУГ” стало відомо, що 29-го листопада близько 12:00 у бараці, де живуть наркодилери, провели масштабні обшуки. Хлопці з автоматами та в бронежилетах оточили будинок та розбили вікна. Учасників обшуків (не виключено, що брали участь і спецслужби) прибуло близько 25-ти осіб на 7-х автомобілях.

“Машини приїхали в годині дванадцятій, до сьомої вечора стояли точно. Коли торговців брали, підходив до хлопців, питав. Сказали, що вже, напевне, кінець”, – говорить один з свідків події.

Жителі не вірять, що на цьому торгівля наркотиками на їхній вулиці зупиниться.

“Вони збували наркоту, нікого не боялися. І так до вчорашнього дня.

Наркотики продають дочка і зять власниці помешкання. Донька навіть коли вагітною була, то ходила до берези наркотики продавати.



Люди питали : “Ти не боїшся?”. Вона казала : “Мені все одно. Я за місяць однокімнатну квартиру купила”. І в тій квартирі її “бомбанули” самі ж наркомани.

Я ходжу з “шуфлею” і щіткою, прибираю ті шприци, бо 25 дітей на нашій вулиці живе. Як тепло, то не дивляться, бігають босенькі. А дід ходить і підбирає шприци в крові. Ганяю наркоманів, повбивав би їх! Воно ж наколене, очі – скляні. Молоді, якби ви бачили, які молоді!

Одного разу, о третій годині ночі, відкриваю двері гаражу, а там машина стоїть. Я взяв топорище, відкриваю двері машини – три дівчини і три хлопці. За одним біг аж до стовпа, та не догнав.

Коляться біля мене. Вівчарка гавкала – вони її отруїли. І сусідську собаку теж. Так у мене хоча б стара була, а сусідській – 6 місяців”, – розповідає житель вулиці та колишній правоохоронець (полковник) Володимир Климюк.

Інтернет-видання “БУГ” стежитиме за перебігом подій на вулиці Чайковського.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні