Будівельний серіал: луцький мікрорайон «Супернова» знімають з висоти пташиного польоту

4
-9
Будівельний серіал: луцький мікрорайон «Супернова» знімають з висоти пташиного польоту
Забудовник продовжує ділитися відеозвітами із будівельного майданчика нового луцького житлового мікрорайону «Супернова».

У мережу виклали ролик, відзнятий з висоти пташиного польоту, де видно хід будівельних робіт.

Наразі одночасно триває будівництво трьох десятиповерхових будинків. В одному із них уже завершують зводити третій поверх, в іншому – закінчують цокольний поверх. У третій багатоповерхівці дійшли до кінця роботи із спорудження фундаменту і наразі відбувається монтаж баштового крану.

«Перегляньте ролик і зайвий раз переконайтеся: усе йде чітко за графіком і буде здано у заявлені строки», – йдеться у повідомленні компанії на її сторінці у Фейсбуці.



Довідково. «Супернова» – житловий мікрорайон, що будується на вул. Потебні у Луцьку поруч із ботанічним садом. В проекті – вісім будинків на 10 поверхів і 752 квартири. Також запланована власна інфраструктура: мінісупермаркет, аптека, пральня, салон краси, кафе, спортзал і навіть дитячий садок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Значить ніхто тих квартир не купує!!!Підтримую. Нащо нищити природу та жити біля туб та онко диспансерів???Нащо нищити те,що не належить цим людішкам...Не робіть лиха собі і природі.
Відповісти
з липня до листопаду вже повині стояти коробки .будуе 15 чоловік.брак коштів
Відповісти
довгобуд.
Відповісти
Не розумію нащо вкладати кошти в фундаменти коли є багато житла збудованого і дешевшого, ще й в кращих районах міста.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні