Романюк клопотав про доплату до пенсії для Горгута

5
9
Романюк клопотав про доплату до пенсії для Горгута
Горезвісному заступнику голови Волинської облспоживспілки Володимиру Горгуту встановили пенсію за «особливі заслуги перед Україною».

Зокрема, як повідомив громадський активіст Михайло Шелеп на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук, Волинська облдержадміністрація вже приступила до виконання рішення Волинського окружного адміністративного суду і надіслала повні тексти розпоряджень голови ОДА "Про встановлення пенсій за особливі заслуги перед Україною".

Нагадаємо, що Михайло Шелеп подав позов до суду на голову Волинську ОДА Володимира Гунчика, який відмовив йому у доступі до публічної інформації.

Тож, вже сьогодні він оприлюднив перші документи. Зокрема, чи не найбільше Михайла Шелепа обурило те, що за клопотанням Луцького міського голови у 2015 році було призначено пенсію заступнику голови Волинської облспоживспілки Володимиру Горгуту.


«Встановити Горгуту Володимиру Михайловичу з 18 серпня 2015 року пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25 відсотків від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як особі, який було присвоєно звання «Заслужений працівник сфери послуг України», - йдеться у документі, який оприлюднив Михайло Шелеп.

Варто зауважити, що інформація містилась у розпорядженні голови Волинської ОДА №540 від 04.12.2015 року.

«Я от не розумію, такого роду люди справді відчувають потребу у додатковій доплаті до пенсії?», - зауважив Михайло Шелеп.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це яким треба покидьком бути комуняці, щоб цьому паразиту який спить на мільйонах взагалі, щось платити, а ще й попросити добавки. обоє худоба нагла!
Відповісти
Так це ж комсомольська дружба, вони колись разом комсомол організовували...совість скоти вже втратили...
Відповісти
Чому не публічні такі встановлення .Чи Романюк призначив пенсію зі своєї кишені , а не з наших податків .
Відповісти
Його на зону треба,а йому добавка. Я пропрацював 40 років і ніякої доплати.
Відповісти
треба запитати в депутатів, чому крім розмов справа Горгута нікуди не рухається, коли вже буде справедливість, за те що прихватизував зі своєю родиною споживспілку за те, відповідальні особи підписали заслуженого працівника , а терер відповідно і пенсію. Хто відповість на це
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні