Виробники заперечують самозагорання луцької стели героїв

0
-1
Виробники заперечують самозагорання луцької стели героїв
Керівництво ТзОВ «Факторія», що виготовляла фотостенд Героям АТО та Небесної Сотні, запевняє, що він не міг загорітися від лампадки.

Про це стало відомо під час засідання бюджетної комісії Луцькради 28 листопада, - пише Волинський інформаційний портал.

Як відомо, зовнішній вигляд фотостенду загиблим Героям АТО та Небесної Сотні забезпечило ТЗОВ «Факторія». Нещодавно ж стався прикрий інцидент і стела частково згоріла. Поліція офіційно заявила про причину пожежі – самозагоряння.

Натомість, директор ТзОВ «Факторія» Світлана Свирида під час засідання комісії висловилася, що від лампадки така пожежа не могла статися. Адже для того, аби загорівся матеріал, із якого було виготовлене оздоблення конструкції, необхідна дуже висока температура і тривале нагрівання. Мовляв, принцип загоряння цього матеріалу такий, як у вугілля.

«Матеріал надійний, від лампадки не горить», – сказала Світлана Свирида. І запевнила, що замикання теж не могло стати причиною загоряння.

«Це не могло бути замикання, світло було відключене, воно відключається, коли вимикають вуличне освітлення, а в таку пору доби його не було!» – запевнила вона.

Жінка також повідомила, що тепер варто замінити 85 фотографій на фотостенді.

Директор комунального підприємства «Луцькреклама» Олександр Ковальський розповів, що тепер на відновлення фотостенду треба 90 тисяч гривень. Утім, це викликало дискусію між депутатами. Адже не всі вважають за доцільне відновлювати фотостенд тими ж самими матеріалами.

Зрештою, члени комісії вирішили все ж рекомендувати виділити необхідну суму, а конкурс зі створення новго фотостенду, скоріш за все, оголосять наступного року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні