У Луцьку відбудеться благодійний забіг святих Миколаїв

1
1
У Луцьку відбудеться благодійний забіг святих Миколаїв
До новорічно-різдвяних свят лучанам пропонують взяти участь у зимовому марафоні.

Про це у понеділок, 28 листопада, повідомили організатори благодійного забігу.

Цьогорічні новорічно-різдвяні свята у Луцьку обіцяють урізноманітнити оригінальним дійством: забігом святих Миколаїв.

Долучитися до її втілення зголосилися компанія "Дмитрук", торговий центр "ПортCity", споривний клуб "Лучеськ" та Луцька міська рада.

Забіг відбудеться 18 грудня, стартуватиме і фінішуватиме біля ТЦ "ПортCity" (від вул. Соборності до пр-ту Молоді). Задля його проведення планують задіяти лише частину дороги, щоб не ускладнювати рух автомобілям у цій частині міста.

До участі у новорічних змаганнях хочуть залучити тисячу людей. Благодійний внесок для дорослих - 50 гривень. Дітей організатори запрошують до розваг безкоштовно!

"Новорічно-різдвяні свята - особливі. Але є соціальні групи населення, які в ці дні потребують особливої уваги. Щоб допомогти їм, ми і організовуємо подібні акції", - наголосив керівник відділу маркетингу компанії "Дмитрук" Тарас Скорупський.

Відтак, мета забігу - не тільки популяризація здорового способу життя, а й допомога дітям, адже зібрані кошти організатори передадуть Волинському спеціалізованому будинку дитини.

"Не бачу жодних причин, через які можна не підтримати подібні ідеї", - зауважив заступник Луцького міського голови Юрій Моклиця.

Жодної копійки з міського бюджету на забіг не буде витрачено: матеріальні клопоти взяли на себе ТЦ "ПортCity" та компанія "Дмитрук". Організатори сподіваються, що свято стане популярним у місті та традиційним.

А ще забіг обіцяє бути яскравим: кожен учасник отримає червону шапку Святого Миколая. У набір учасника, крім шапки, входитиме стартовий номер (який братиме участь у святковій лотереї) та медаль фінішера - всім без винятку. Дорослі та діти можуть позмагатися на дистанціях 7 чи 2 кілометри, 500, 200 та 100 метрів. Малечі гарантують тематичні костюми та презенти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З якого дива св. Миколай у червоній шапочці?! Російського Діда Мороза забракували, а от європейському "червоному Миколаю" добро. Як швидко ми все міняємо, і на жаль ,не в кращу сторону, як завжди. А Дідусі вони завжди добрі!!! Жаль не повезло - російської національності.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні