Луцькі «базарники» хочуть вихідний в неділю

7
17
Луцькі «базарники» хочуть вихідний в неділю
Працівники луцьких ринків просять зробити неділю вихідним днем.

Відповідну петицію зареєстрував Микола Бутенко у Єдиній системі місцевих петицій.

Чоловік зазначає, що в працівників ринку також є сімї з якими хочеться провести час.

"Якщо правильно спланувати свій час все необхідне на ринках можна придбати і в суботу, або ж інші дні. Зрештою, ми хотіли б спокійно відвідати храм, щоб помолитися", йдеться у петиції", - йдеться в тексті петиції.

"Досвід сусідів європейців показує, що це можливо і реально. Вся громада міста тільки виграє, прийнявши таке рішення. Підтримайте. Допоможіть працівникам ринків Луцька отримати законний вихідний день", - пише Микола Бутенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
17

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
та вони, ці базарники, взагалі працювати не хочуть: приходить ледь на 10, в третій - вже зібралися додому! вони у виручці взагалі зацікавлені?! давайте тоді і всі інші у неділю відпочиватимуть: лікарі, продавці продовольчих магазинів ... а вони якраз на роботу не на 10 збираються!!!
Відповісти
Знов? Вже був цей брєд. Хай йдуть-виручка виросте в супермаркетах. Дурні!
Відповісти
дужe правильно,на Львівщині давно в нeділю всі ринки нe працюють. Всі люди йдуть в цeркву,а в нас всі на базар,витрішки продавати...
Відповісти
Потрібно ПІДТРИМАГИ працівників базару1
Відповісти
Не хожу в неділю на базар.Але знаю, що в багатьох знайомих субота робочий день. То ж в неділю ходять на базар. по магазинах скупитися. Закриємо базари-хай несуть гроші в церкви (особливо російські). Церква- найбільший бізнес. На кожній вулиці майже є. Не треба прикриватися турботою про базарників відвідуванням церков. В деяких церквах служба починається в 7год.Хто хоче в церкву- той знайде час або помолиться вдома. Тож і тролейбуси, автобуси, гастрономи, таксі, лікарні, пожежники, міліція . батюшки хай святкують....
Відповісти
Я 25 років без вихідних й вся сімя ! Ніде у світі в неділю не працюють, там до обіду на вулиці порожньо ! А у нас в понеділок! Весілля, хрестини, родини чи які інші свята сімейні всі в неділю , а підприємець на роботу мусить ! Й найнятих примушує ! Це совіти, як атеїсти придумали ! Й скупі підприємці ,підтримують! А петиціі не підтримують ,бо про них не чули ,бо забазарювались ! Та й нічого ми вирішуєм, а влада . Давайте будем цивіліз людьми !
Відповісти
P s коли я розпочинав спекулювати, то було в неділю, бо це була не головна робота ! Й так пішло з тих часів , тепер коли хтось йде до мене найнятим, то мало хто хоче працювати в неділю, чи даже в суботу ! А ті,що за неділю вони просто не мають, що робити й гуляють , особливло влітку. Я в складі- магазині в неділю не працюю, а на ринках мушу забезп роботу бо працює базар, й працівн на відсотках!!! Я за роботу в понеділок, бо неділя для відпочинку, й нічого не втрачу , й працівники,які легальні, потребують умов праці цивілізованих !!! А петиція за роботу в неділю підписується не знати ким , почитавши список ! Дорогі покупці, мали б ви за , що то за 6 днів можете потратити все й наперед ! З повагою підпр з стажем
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні