Пожежа у Луцьку: від поминальної свічки загорілася кухня

4
1
Пожежа у Луцьку: від поминальної свічки загорілася кухня
У квартирі на проспекті Волі у Луцьку мешканці поставили на вікно поминальну свічу на знак скорботи за жертвами Голодомору, а самі пішли спати. Від свічки загорілася фіранка на вікні.

Пригода сталася у квартирі на проспекті Волі, 29 близько 22 00 суботи, 26 листопада.

Вогонь у вікні квартири на четвертому поверсі помітив один з відвідувачів нічного клубу «Опера». Чоловік гукнув товариша, вони взяли два вогнегасники (один – у себе в машині, інший – в охоронця «Опери») – і побігли у будинок навпроти.

Коли прибігли – з квартири уже виходили перелякані мешканці – дві жінки, маленька дитина і чоловік. Ті, що прибули на допомогу, розбили вікно на кухні, аби вийшов дим, і вогнегасниками загасили вогонь.

Відтак пожежники, які приїхали на виклик, хоч і розгорнули драбину, щоб оперативно дістатися у вікно, але гасити не мало чого.



Відео виклала на своїй сторінці в ФБ лучанка Анна.

"Погасили самотужки, до приїзду пожежників, але вікно вибили. Горіло хвилин 5", написала очевидиця НП.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Респект хлопцям! Могли б просто викликати пожежну, а вони поступили по чоловічому, по людськи і круто
Відповісти
Реально було страшно, купа чорного диму і страшний сморід..(((Дякую від себе і від своєї родини хлопцям які зреагували так швидко...добре що кричали на вулиці що пожежа, то вчасно встигли одягнути дитину і вибігти на вулицю!!!Дякую пожежникам що швидко прибули!!!Єдине не розумію навіщо ставити свічку на вікно, можна пиосто піти до церкви, помолитись, поставити свічку і в серці пом'янути трагічні події.
Відповісти
Не зовсім правдиво написана стаття. Вогнегасники взяла охорона клубу Опера, та і пожежну викликала саме охоронець клубу, та побігли гасити пожежу і допомагати евокоювати людей з під'їзду.
Відповісти
Побігла охорона но зайшли перші відвідувачі , двоє хлопців , а охоронці стояли біля входу і квартиру. Двоє хлопців вийшли з квартири білі від чадного диму і кашляли. Молодці . Жах що там було у квартирі...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні