Амфетамін у сукні: лучанка через соцмережу придбала наркотики

1
-4
Амфетамін у сукні: лучанка через соцмережу придбала наркотики
Лучанка, яка через інтернет закупила партію амфетаміну, опинилась на лаві підсудних.

Так, 21 липня поблизу Луцького РАЦСу поліціянти затримали молоду дівчину, у якої виявили два поліетиленові пакетики з наркотиками. Як виявилось, дівчина мала при собі 0,212 грам амфетаміну.

Згодом, дівчина повідомила, що через соціальну мережу Вконтакті вона сконтактувалась з постачальником психотропних речовин. Тож лучанка «на пробу» замовила у нього 3 грами амфетаміну для власного використання. Так, того ж дня, вона отримала у відділенні «Нової пошти» пакунок від постачальника – посилку, у якій знайшла 3 пакетики з амфетаміном, загорнуті у сукню. За це вона заплатила 900 гривень.

Як виявилось, дівчина встигла вжити лише одну дозу і вже за кілька годин її затримали правоохоронці. Вони вилучили у неї телефон марки iPhone4 та решту амфетаміну.

Тож їй дії кваліфікувати за ч.1 ст.309 КК України - незаконне придбання та зберігання психотропних речовин без мети збуту. Дівчина визнала свою вину та навіть пройшла обстеження і амбулаторне лікування у Волинському обласному наркодиспансері. У суді дівчина заявила, що пройшла лікування добровільно і зробила для себе висновки, мовляв в подальшому відмовляється від вживання наркотиків, оскільки планує створити сім’ю.

Зрештою, суд вирішив звільнити її від кримінальної відповідальності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Менти самі торгують і ловлять, лошків
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні