Лучанці в супермаркеті продали гнилі та поцвілі гранати

25
0
Лучанці в супермаркеті продали гнилі та поцвілі гранати
У луцькому супермаркеті лучанка купила зіпсовані гранати, а під час повернення гнилого товару, працівники зчинили ґвалт.

Про це Оксана Білокон повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці.

Так, в неділю, 20 листопада, у магазині ПАККО, що знаходиться по вулиці Ковельській, жінка придбала на прохання дитини гранат.

"Можете собі уявити наш стан і стан дитини, коли ми вдома розрізали його і виявили повністю гнилу та поцвілу серединку", - обурюється покупець.

Жінка повернулася до магазину, щоб висловити свої претензії.
Мала намір зафіксувати відеозйомкою сам факт висловлення претензій та пред'явлення зіпсованого товару.

Однак як тільки сказала в присутності "менеджера", який навіть не захотів представитися, про відеозйомку, одразу ж працівниця охорони та касир "наробили крику(інакше це не назвеш) про те, що тут приватний заклад і відеозйомка заборонена".

"На шум вийшли представники поліції, які, вочевидь, перебували в магазині по інших питаннях. До їх честі, вони спокійно вислухали виклад обставин, але повідомивши, що вони обмежені в своїх правах, не вжили абсолютно ніяких заходів щодо припинення продажу неякісних товарів у магазині", - зазначила Оксана.

Як виявилося пізніше, коли покупці гнилих гранатів хотіли написати відгук у книзі відгуків, це була не перша претензія. З часу останньої скарги щодо якості тих же гранатів пройшов вже місяць часу, але магазином "так і не було вжито заходів, щодо перевірки якості цієї партії товару".

"Оскільки на наше прохання "заступник управляючого" не зміг предявити жодних документів, окрім ксерокопії акту фіто-санітарної передачі товару, де не було жодних відомостей, які можна було б пов'язати із даним підприємством чи цією партією товару, сказавши, що "результати їх внутрішньої системи контролю якості товарів є конфіденційною інформацією", - резюмувала жінка.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якби просто повернула товар і просто отримала свої кошти, то було б все тихо. Не може магазин перевірити кожен фрукт, нема такого ренгенапарату.
Відповісти
Купувала у Вопаці теж такий гранат. Вони знають,шо вони продають - називається розвод на гроші
Відповісти
Минулого року купив в тамтамі кокос,він оказався порчений,завіз їм назад,вони без проблем віддали гроші,і сказали шо напевне всі такі,але з прилавка не зняли,потім поїхав в пако на савури,там була така сама ситуація,два рази міняв,потім просто віддали гроші,але так само з прилавка не зняли...отак моя дитина поїла кокос...
Відповісти
якби там робили вибіркутовару.ю було б все чудово. а то як худобі виставили товар, а ти собі перебирай. там і гнилі апельсини, смердюча риба. і звернутися немає куди. Захист прав споживачів не працює, не працює самепідемстанція ( дякуючи Яценюку, який скасував перевірки і роботи цих відомств) і тому маємо такий продук і відношення хамське підприємців!
Відповісти
А хто повертає кошти, не за товар, а за моральні та матеріальні збитки? Хто має статистику скільки мешканців області не повернулись з товаром до магазину? Перевірка кожного овоча й фрукту неможлива - факт, але є так звана вибіркова сертифікація, то де ж її результати?!!
Відповісти
Купила спорчений товар, хотіла відновити свої права - отримала порушення прав громадянина. В першому випадку вартість збитків 5-10 грн, в другому оцінити важко. То тепер хай магазин, якщо не вміють спілкуватись з клієнтами, тратить сотні тисяч на рекламу, щоб відновити репутацію...
Відповісти
Оця ПАККОсть на Ковельський останным часом дійсно лише розводить на гроші. Тепер навіть не сподіваюсь на те, що (як було колись) заїдеш, скупишся, не треба ще кудись їхати. Мусиш на базар, в Край.Ганьба!!!!
Відповісти
Ситуація неприємна... Тим більше, що за вихідні вже не перша людина про це пише і говорить. Однак насторожити мала б ще з самого початку вартість граната... Вартість за кілограм - 25,00 і ціна за один - 5,60. Це явно якась акційна ціна, і навіть при такій ціні це надто дешево.... На ринку червоний, спілий, суперовий гранат - від 20 до 40 грн...
Відповісти
Насторожити то насторожило, тим більше, що сама завжди купувала на ринку(де як говорять відсутній будь-який контроль), але ж спробуй поясни це 5-річній дитині, яка вже знає смак цього фрукта, а тут прямо цілі ящики його. Але справа навіть не в тому. Хіба це нормально?! Розумію , буває всяке, але це ж не поодинокі випадки. Чому ми самі маємо дозволяти себе так не поважати? Будь-які зіпсовані продукти харчування не повинні продаватися, навіть по акційних цінах!
Відповісти
Я теж такий купила шкода бо з виду правда гарний гроши не велики акция)))
Відповісти
Купував вчора 2 кг гранату для сі'мї та гостей і він виявився дуже смачний та спілий. Даних ситуацій не уникнути, оскільки не завжди візуально визначити якість овочів та фруктів. Я місцевий і частенько буваю в цьому магазині ніколи в мене не виникало проблем з працівниками, оскільки вони завжди йдуть назустріч. А стосовно того, що кошти не захотіли повертати , то це 100% неправда, бо я декілька разів звертався щоб поміняти товар на інший (розміри не підійшли чи не мав такої потреби вже в ньому) і мені без проблем до копійки повертали гроші. Мені здається, що вони сумлінно виконують роботу і роблять все для того, щоб покупцеві було вигідніше.
Відповісти
Повернення коштів ми і не вимагали, тому що реально потратили більше коштів на проїзд щоб висловити претензії, аніж на сам гранат. Але обурює сам факт, що таке є не випадковістю, а закономірністю. І зрештою, хіба ці кошти компенсують дитяче розчарування?!
Відповісти
Якщо у вас не має додаткових відомостей щодо ситуації з гранатами в цьому магазині то ви не маєте права судити, що це є закономірністю.
Ви прийшли в магазин щоб вам компенсували дитяче розчарування?
Чи ви хотіли відео їй показати і тоді б вона заспокоїлася? Можливо ви самі не знаєте що ви хочете і просто прикриваєтеся дитячими почуттями, по-моєму це дуже низько, підло та не є поведінкою адекватної матері.
Відповісти
Альо, писаки, читайте допис автора, а не коментарі менеджерів. Системність продажу неякісних товарів (зокрема гранат) зафіковано в книзв скарг, про що сказано в дописі - це по-перше. Друге - кошти ніхто не вимагав, але версія про кошти появляється в коментах. По третє, якщо ти мужчина, якщо маєш повагу до себе, то образи на адресу жінки потрібно було сказати при чоловікові, а не за анонімні коменти ховатись.
Відповісти
До чого тут чоловік? Я його не знаю і просто сказав власну думку,яка склалася про вас,судячи з коментарів. Ви точно не про дитину думали коли йшли в той магазин, а можливо про якесь надіяне матеріальне відшкодування. Хто повірить в те, що ви просто пішли висловити свої претензії, навіть не вимагаючи при цьому коштів, пояснили це спокійно, а працівники зчинили "гвалт" через якусь там відеозйомку. Розумна людина в це не повірить, бо це навіть нелогічно. Можливо ви шукаєте таких як сама ?
Відповісти
Версія про вимагання коштів - один із найкращих методів захисту типу "не ми винні, а вони вамгатєлі", то хто ж розумний повірить що ви не працівник закладу, мало того "додумувати про кошти може лише зацікавлений працівник, отже й чоловіка ви бачили, хоча й "уникали знайомства". А намагання системно натякати на чиюсь неадекватність прикриваючись анонімністю як мінімум низько!
Відповісти
скоро сесія міської ради настане, і посипляться запити, і прикриють той нікчемний сарай під назвою Пакко. Та й настане крапка всім спорам )
Відповісти
Покупці - мешканці Горохівського району, тому подали звернення до депутата обласної ради, а той, кажуть, готує депутатський запит на сесію обласної ради, в т.ч. до прокуратури, чому працівники поліції одразу не вжили належних заходів?
Відповісти
До чого тут "вимагатєлі"? Я вас так не називав, а просто припустив. Я не знаю ситуації, яка сталася подетально, але мені здається, що у ваших словах багато неправди. Я не працівник закладу можете не переживати так сильно, мені просто соромно за таких громадян держави, як ви, оскільки в країні є набаго більше важливіших справ аніж обговорювати гнилий гранат та робити з цього глобальну проблему.
Відповісти
До чого тут проблеми в країні? Ще варто про проблеми всесвітнього добра і зла поговорити, а продаж гнилі, заборона пред'явити претензію, забороно фотовідеофіксації, неналежне реагування, не вчинення належних дій працівниками поліції і т.д. і т.п. - це все нормально? Доречі, з яких джерел ви отримали інформацію, що покупці є громадянами, адже документи громадянина були пред'явлені працівникам магазину та поліцейським - не паліться так!
Відповісти
До чого тут документи? Я думаю якби вони не були нашими громадянами то б про це написали. А що мала зробити поліція?Закрити магазин і посадити в кайдани? Я наприклад не знаю може ви знаєте?
Відповісти
А чому відразу кайдани? Вилучити товар неналежної якості, так як нещодавно вилучали на ринку "Пасаж" капусту. Тоді у них повноваження були, а потім десь зникли...
Відповісти
То лотерея така з 3 штук один гнилий як на фото один вялий нестиглий, а один нормальної якості теж до речі в неділю куплений просто їхати не хотілося от вам і дешевше ніж на базарі
Відповісти
Навіщо стільки спорити в дописах, переходити на особисті образи... є відповідна служба туди й звертайтесь: http://www.consumer.gov.ua/
Відповісти
Вже звернулась, і не лише до них.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні