Луцька «приборкувачка бульбашок» знялася у магічному відео

1
9
Луцька «приборкувачка бульбашок» знялася у магічному відео
Луцька фотографка і журналістка Юлія Стасюк, яка рік тому заснувала івент-агенцію Art Project, зняла на відео власне шоу бульбашок, з яким виступає на дитячих і дорослих святах.

Юля Стасюк розповіла, що «приручила» мильні бульбашки самостійно.

«Вчилася всього сама. Повторювала за європейськими і світовими артистами. Дещо сама придумувала. Купила реквізит в інтернеті, у людей, які професійно цим займаються. Ще багато чого робили на замовлення мої друзі ковалі», - розповіла вона.

«Постійно стежу за двома відомими артистками з Росії, і переймаю їх досвід. Дуже хочу повчитися на якихось майстер-класах, але в Україні професійно цього не проводять. Тому поки вчуся з інтернету. Але хочу поїхати і хоча б подивитися на шоу мильних бульбашок Фан Янга, найвідоміше і найунікальніше у світі» - каже дівчина.

Юлю запрошують і на дитячі, і на дорослі свята.

«Влітку і до кінця жовтня було багато замовлень на дитячі свята та весілля. Зараз замовляють також переважно для дітей. У грудні розпочинаються новорічні свята, маю уже декілька замовлень. Готуюся до виступів на корпоративах» - розповідає вона.

Дитяче шоу у Юлії Стасюк вартує 500 грн (25 хв) або 800 грн (40 хв). Для дорослих шоу, яке триває 25-30 хв, коштує вартує 800 грн.

Юля почала працювати над бульбашками у грудні минулого року.
«Репетиції, багато нервів і розчарувань, але я не здаюся, бо знаю, скільки коштів і часу я на це все витратила. ) Бульбашки – це така штука, що сьогодні ніби все виходить, а завтра ті ж трюки можуть не вийти. Усе залежить від світла, як воно падає, кондиціонерів, диму. Одного разу виступала на дискотеці на вулиці, то половина трюків не виходила саме через те, що поруч стояли хлопці і курили. Бульбашки не люблять такого диму, одразу лопають».


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Фотографка? О богі! Ахаххахаха
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні