Микола Томенко презентував у Луцьку посібник та «Щоденник ділового українця»

0
-2
Микола Томенко презентував у Луцьку посібник та «Щоденник ділового українця»
У Луцьку політичний та громадський діяч Микола Томенко презентував навчальний посібник про історію Конституції та «Український щорічник-2017».

Презентація відбулась у суботу, 19 листопада, у книгарні «Освіта».

На Волині політик та засновник Фонду "Рідна країна" Микола Томенко представив навчальний посібник «Україна: історія Конституції», покликаний познайомити школярів з історією творення головного закону від часів Пилипа Орлика до періоду незалежності України.

У цьому посібнику Микола Томенко пов’язав кожну Конституцію з відомими персоналіями. Каже, хоч це і не зовсім правильно з точки зору історичної правди, та більш зрозуміло для учнів. Видання є науково-популярним.

Також політик презентував «Український щорічник-2017» – щоденник, що цьогоріч виданий вже всьоме. Він представлений у двох варіантах – з обкладинкою синього та червоного кольорів. На кожній сторінці щорічника є інформація про відомих українців, афоризми, зображення історичних, релігійних та культурних пам’яток.

Окрім цього Микола Томенко розповів про конкурс семи найкращих міст та містечок України в рамках проекту «Сім чудес України». Переможців визначало професійне журі, а також голосування українців. На жаль, до числа переможців не вдалось потрапити Володимир-Волинському. Хоча судді віддали йому велику кількість балів, недостатньо активними виявились жителі княжого міста.

Громадський та політичний діяч розповів й про проект з відтворення надгробного пам’ятника князю Острозькому. Його планують встановити в Успенському соборі Києво-Печерської лаври. Це спільний українсько-польський проект.

Також Микола Томенко зізнався, що наразі працює над створенням власної партії, однак запевнив, що поки не готовий ділитись деталями.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні