У волинського посадовця знайшли 100 тисяч доларів

3
-2
У волинського посадовця знайшли 100 тисяч доларів
У посадовця, якого підозрювали у вимаганні коштів, під час обшуку із банківської комірки вилучили 100 тисяч доларів і 10 тисяч євро.

Підозрюваним є посадовець Державної архітектурно-будівельної інспекції, - повідомляє прес-служба прокуратури Волинсько області.

Як уже повідомлялося, на Волині викрито злочинну схему вимагання коштів із забудовників.

Так, посадовець ДАБІ за попередньою змовою із юристом та спеціалістом-проектантом, які є працівниками підприємств у сфері будівництва та проектування, налагодили корупційний механізм з систематичним вимаганням неправомірної вигоди від осіб, зацікавлених в отриманні дозвільних документів в сфері містобудівної діяльності.

Волинським правоохоронцям відомі факти вимагання від громадян, які є замовниками нових будівництв, значних сум коштів, від 1000 до 2500 доларів США, за здійснення реєстрацій та безперешкодне отримання декларацій про початок будівельних робіт.

У ході обшуку 11 листопада 2016 року в посадовця вилучили понад 30 тисяч доларів США.

Триває досудове розслідування. Наразі підозрюваного відсторонено від займаної посади. Прокуратура також домагатиметься взяття його під варту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та у вас гниди в усіх вдома по 500 000 доларів під матрасом. Знайшли крайнього аж смішно
Відповісти
У нас кожен керовник бюджетної орагіназції-це потенційний злодій.У бюджеті коїться гірше ніж у приватних структурах.Там усі свої,творять,що хотять.Мама директор,доця завідує всма мареіальними цінностіми, грошима-це вже сімейний бізнес. На роботу беруть по дзвінку з вищої організації.Це просто жах. А доплат беруть собі по 5 штук по 50 проц. Зарплати 10 тисяч.А всі думають бюджетники бідні.Перевірте їх посадові оклади і тоді злякаєтесь
Відповісти
"Всьо, шо нажито непосильним трудом"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні