У Луцьку склали список вулиць, які чистили комунальники від снігу

2
-1
У Луцьку склали список вулиць, які чистили комунальники від снігу
Вулиці потрібно прочищати з таким проміжком, аби сніг не встигав втрамбовуватися. Цю думку водіїв громадського транспорту оприлюднив в ФБ депутат Луцькради Павло Данильчук.

Шофери кажуть, що комунальники мають скласти графік спільно із ними.

"Спілкувався із кількома водіями громадського транспорту. Техніка працює, але треба з комунальниками графік проходження покращити, щоб основні вулиці прочищалися з таким проміжком, аби сніг не встигав втрамбовуватися" - написав Павло Данильчук.

Також у коментарях лучани повідомили, що техніка у Луцьку працювала. Щоправда, результату вистачало не надовго, особливо у місцях найбільшого скупчення людей: біля ЦУМу, "Там-Таму", кінотеатру "Промінь".

Лучани також назвали вулиці та проспекти, де бачили техніку: Богдана Хмельницького, Винниченка, Відродження, Волі, Грушевського, Гордіюк, Декабристів, Ківерцівську, Ковельську, Конякіна, Набережну, Перемоги, Рівненську, Соборності, Степана Бандери, Шевченка.

Комунальники також чистили вулиці та тротуари у мікрорайонах: ДПЗ, 40-му, Балці; дороги - на Прилуцьке та з Гнідави у бік Рованець, у селі Струмівка.

А от "Вишків засніжений, техніки видно не було", - писали лучани.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Головне щоб до будинків Гунчика з Романюком прочистили, а далі...?! :)
Відповісти
Оце інформація. Це їх робота чистити вулиці, а може подвиг. Дайте премії чи мдал "За відвагу"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні