Михайло Шелеп позмагається за місце Княгининівського сільського голови

4
4
Михайло Шелеп позмагається за місце Княгининівського сільського голови
У неділю, 13 листопада, відбулася конференція Луцької районної організації політичної партії «Громадський рух «Народний контроль».

Організація визначилась з кандидатами у депутати та на голову Княгининівської об’єднаної територіальної громади на місцевих виборах, що відбудуться 11 грудня 2016 року, - повідомили в прес-службі місцевого осередку партії.

Так, на посаду голови Княгининівської ОТГ претендуватиме керівник виконкому партії «Народний контроль» на Волині Михайло Шелеп.

Кандидатами у депутати Княгининівської ОТГ від «Народного контролю» стали: Оксана Коробко (округ №5), Оксана Курило (округ №6), Олег Бондарук (округ № 16), Ольга Андрієвська (округ №19), Юрій Струк (округ №20).

Також за підтримки партії балотуватимуться кандидати-самовисуванці: Вікторія Мельничук (округ №1), Леся Рудь (округ №7), Катерина Харчук (округ №21), Ганна Середюк (округ №22), Анна Войтюк (округ №24), Валентина Куць (округ №25), Олег Лукашевич (округ №26).

«Михайло Шелеп - дуже активний, він піднімає чимало питань та бореться з багатьма проблемами. Він знає добре округ і складе здорову конкуренцію іншим висуванцям», - підкреслив лідер «Народного контролю» на Волині Павло Данильчук.​

Нагадаємо, нинішня очільниця Княгининка Олена Твердохліб балотуватиметься від "УКРОПу". За місце під сонцем позмагається також екс-сільський голова Маяків, а нині - голова Луцької РДА Ігор Ярмольський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Самі "розумні" зі своїм Данильчуком знайшлись?! А у Камінь-Каширському наприклад або Любешівському районі слабо? От блін "шустрі" які...!!!
Відповісти
Чисто програє, тому що технічний кандидат.
Відповісти
бояться Олену, яка не тільки ТВЕРДОхліб, а й тверда до спокус. А це путає всі плани місцевих корупціонерів.
Відповісти
Твердохліб тверда до спокус??? Не смішіть людей!!! Продалася УКРОПУ з патрохами!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні